fbq
Yökyläilevä Maria Veitola julkaisi harvinaisen perhepotretin - Pohtii samalla pitkän parisuhteen edellytyksiä: "Kaikkea ei tarvitse jakaa" | Seiska
Kotimaa
22.03.2021 10:45
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Ari Lahti, Instagram
Maria Veitola
Yökyläilevä Maria Veitola julkaisi harvinaisen perhepotretin - Pohtii samalla pitkän parisuhteen edellytyksiä: "Kaikkea ei tarvitse jakaa"
Kotimaa
22.03.2021 10:45
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Ari Lahti, Instagram

Suomen virallinen yökyläilijä Maria Veitola, 48, julkaisi harvinaisen perhekuvan Instagram-tilillään. Suosikkijuontaja pohtii kuvan yhteydessä parisuhdettaan sekä työ- ja perhe-elämän yhdistämistä. Kymmenen vuotta miehensä kanssa yhtä pitänyt Maria kertoo, että kyseessä on hänen oma ennätyksensä.

Lue myös: Suosikkijuontaja piristää hulvattomalla kuvasarjalla – Maria Veitola poseeraa kuin Kardashianit: ”Toivottavasti tykkäät”

- Käytiin ottamassa juhlan kunniaksi wet plate -perhepotretti meidän rakkauden hedelmän, Taiston kanssa. Taisto täyttää kohta yhdeksän, ja se kertoo siitä, kuinka nopeasti me alussa edettiin.

Perheestä voimaa jaksaa

Viime syksy oli omaa talk show -ohjelmaakin luotsanneelle Marialle rankka, sillä juontajalta leikattiin jättimäinen kasvain rintaontelosta. Pitkän sairausloman syksyllä potenut Maria kertoo tuoreessa somejulkaisussaan, että intohimotyötä tasapainottaa loistavasti toimiva perhe-elämä.

Lue myös: ”Näytän kävelevältä jättivaginalta” Suosikkijuontaja Maria Veitolan ulkoiluasu ällistytti avopuolison – pukeutui lämpimästi lumimyrskyyn

- Oma rakas intohimotyö tuo elämään paljon paineita ja monenlaista retuutusta. Onneksi on perhe, ilman en aina jaksaisi.

Rakkaus on sitkeyslaji

Maria jakaa kuvansa yhteydessä myös vinkkinsä pitkän ja toimivan parisuhteen ylläpitämiseen. 

Lue myös: Suosikkijuontaja Maria Veitola juhlistaa syntymäpäiviään hyisin menoin: "Ei vastaanottoa" - katso!

- Rakastaminen on sitkeyslaji. Niin myös pitkä parisuhde. Joskus on helpompaa sietää toisen ärsyttäviä piirteitä kuin omia, jotka yhteiselo tuo esille. Luottamus, lojaalius ja tasa-arvoinen arki ovat minulle elintärkeitä elementtejä. Samoin se, että molemmilla on myös ihan omia juttuja. Kaikkea ei tarvitse jakaa.

Avioliittoa pariskunta ei ole solminut, joten tina-/posliinihäitä ei perheessä päästä juhlistamaan. Tämä ei persoonallista ja pirteää yökyläilijää häiritse, sillä juhlia voi monella tapaa.

Lue myös: Maria Veitolan sokki-ilmoitus: Jättimäinen kasvain löytyi rintaontelosta - julkaisi kuvan sairaalasta operaation jälkeen: "Hurja löydös, sanoi lääkäri"

Jos oltaisiin naimisissa, tää taitaisi olla tina- tai posliinihääpäivä, mutta kun ei olla, ni sit vaan HYVÄ ME (sydän)!

Lue myös: Maria Veitolan villit unelmat kävivät toteen! Suosikkijuontajan makuuhuonepuuhat muuttuivat täysin – uusi harrastus auttoi irtautumaan vaatteista