Yöelämän seuramies rauhoittui! Ex-taikuri Jori A. Kopponen lopetti bilettämisen – ”Ehkä viidenkympin villityksessä löydän yökerhot uudelleen”

Kotimaa | 11.05.2021 07:36

Taikurina ja Julkkis BB -voittajana tunnettu Jori A. Kopponen, 45, kertoo Seiskalle olevansa uuden äärellä. Isännöintitoimistossa töitä paiskiva Jori vastaa toimittajan puheluun työpaikaltaan.

– Ajattelin, että opiskelen itselleni kunnon ammatin, kun taikurinhommat eivät oikein jaksa enää innostaa. Minulla on jo ennestään rakennusalan taustaa muun muassa raksahommista, joten ihan vierasta tämä ei ole.

Lue lisää: Muistatko edellisen Julkkis BB -voittajan? Seiska löysi julkisuudesta kadonneen Jori A. Kopposen – kohutaikurista tuli konttorirotta

Paperihääpäivä

Kaksi vuotta sitten yllätyshäitä viettänyt Jori ja hänen Milla-vaimonsa elävät uusioperheen arkea. Kummallakin on edellisistä suhteistaan kaksi lasta. Ensimmäinen yhteinen vauva syntyi maaliskuussa 2019.

Koronan takia pariskunta ei ole päässyt juhlimaan paperihääpäiväänsä. Yhteiselo on pandemiaelämästä huolimatta ollut Jorin mukaan sopuisaa.

– Katsotaan sitä juhlimista sitten uudestaan, kun rajoitukset sen sallivat. Meillä menee Millan kanssa oikein ihanasti.

Entinen taikuri paljastaa, ettei ole käynyt kertaakaan baarissa kahden viime vuoden aikana.
Entinen taikuri paljastaa, ettei ole käynyt kertaakaan baarissa kahden viime vuoden aikana.

Lue myös: Jori A. Kopposen perheonni täydentyi – pieni poika syntyi: Nyt kiitollisena suuren rakkauden äärellä – kuva!

Entinen seuramies

Vielä muutamia vuosia sitten Jori oli tavallinen näky yöelämässä. Hän on kuitenkin avioliittonsa myötä rauhoittunut. Entinen taikuri muistelee Seiskan hänelle antamaa lempinimeä huvittuneena.

– Muistan, kun minua tituleerattiin joskus hyväksi ”seuramieheksi”. Ne ajat ovat nyt takanapäin. Ehkä minulle iskee semmoinen viidenkympin villitys, ja löydän yökerhot ja juhlimisen uudestaan.

Teksti:Elina Niemi
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!