fbq
Kotimaa
30.11.2021 14:41
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto
Kaisa Liski
Kaisa Liski iloitsee - paluu kiinteistöalalle
Kotimaa
30.11.2021 14:41
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto

Yrittäjä Kaisa Liski, 53, kertoo Seiskalle palaavansa kiinteistönvälittäjäksi.

- Pitkästä aikaa on sellainen kiire, etten edes muistanut, miltä se tuntuu. Puhelin soi koko ajan, enkä ole vielä päässyt edes lähtemään kotoa ravintolalle, Seiskan tavoittama Kaisa kertoo.

- Minua jännittää, mutta ihmisten reaktio tähän uutisen lupaa hyvää. Vaikuttaa siltä, että kyllä minä kelpaan vielä.

Kaisa kertoo alkaneensa valmistautua kiinteistöalalle paluuseen jo kesällä. Syy päätökseen on Kaisan mukaan puhtaasti taloudellinen. Nyt hän toivoo pääsevänsä velkasaneeraukseen.

- Välittäjänä tienaa vain yksinkertaisesti enemmän kuin ravintolatyöntekijänä. Jotta selviän veloistani ja pääsen ylipäätään hakeutumaan velkasaneeraukseen, minulla on oltava kohtuulliset tulot. Nykyisillä tuloilla se ei ole mitenkään mahdollista.

Lue myös: Ulosotossa 610 000 euroa! Kaisa Liski Seiskalle: Haen velkasaneeraukseen

HENKINEN ALA

Kaisan mielestä ravintoloitsijana oleminen on vahvasti fyysinen ammatti, kun taas kiinteistönvälitys on henkisesti haastavaa. Hänellä on tavoitteet selvillä.

- Olen aina halunnut rekrytoida itseäni parempaa jengiä, ja niin olen toiminut myös tällä kertaa. Haluan taata yksilöllistä palvelua ihmisille. Toimiluvat ovat vetämässä, joten pääsen aivan pian aloittamaan.

Kaupparekisterin mukaan yritys nimeltä Makea LKV Oy perustettu syyskuussa, ja sen toimitusjohtajana on Kaisan Kimmo-aviomies. Yrittäjä tienasi vuonna 2020 hieman yli 31 400 euroa ansiotuloja, kun hän vielä kolme vuotta sitten tienasi pääoma- ja ansiotuloja yhteensä yli 120 000 euroa.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Arkistovideo: Kaisa Liski kertoo ravintoloitsijaksi ryhtymisestä.
Kaisa Liski
- Olen oppinut viimeisimmän vuoden aikana paremmaksi kuuntelijaksi, Kaisa pohtii kokemuksiaan ravintoloitsijana.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »