fbqYllätyskäänne! Jethro Rostedtin ja Kari Uotin kymppitonnien oikeusriita raukesi – näin huippujuristi kommentoi käännettä | Seiska
Vain Seiskassa!
Kari Uoti & Jethro Rostedt.

Yllätyskäänne! Jethro Rostedtin ja Kari Uotin kymppitonnien oikeusriita raukesi – näin huippujuristi kommentoi käännettä

Kotimaa | 12.06.2021 11:34

Tuorein Seiska paljasti pysähdyttävää tietoa turkulaisen kiinteistökeisari Jethro Rostedtin taloudellisesta tilanteesta. Oikeusasiakirjojen mukaan Jeti on velkaa huomattavia summia: häneltä penätään oikeusteitse useita satojatuhansia euroja.

Velkojista merkittävämpi on puutarha-alan yritys kauppapuutarha Ylitalo Oy, joka penää Jetiltä messevää, jopa yli 670 000 euron pääomaa viivästyskorkoineen ja oikeudenkäyntikuluineen.

Lue lisää: Jättivelat ja miljoonasotku! Jethro Rostedtilla raju oikeusriita!

Sen sijaan toinen oikeusjupakka huippujuristi Kari Uotia vastaan vaikuttaa ratkenneen.  Lakiasiaintoimisto Kari Uoti Oy vaati Jetiltä yli 43 000 euron saatavia korkoineen maksamattomista asiamiespalkkioista. Päälle piti lätkäistä vielä oikeudenkäyntikulut.

Jeti myöntää joutuvansa maksamaan kotimaiselle puutarha-alan yritykselle yli 600 tuhannen euron velat. Sen sijaan jättisumman päälle lätkäistyjä korkomaksuja hän ei purematta niele.
Jeti myöntää joutuvansa maksamaan kotimaiselle puutarha-alan yritykselle yli 600 tuhannen euron velat. Sen sijaan jättisumman päälle lätkäistyjä korkomaksuja hän ei purematta niele.

Huippujuristi kommentoi

Nyt vaikuttaisi kuitenkin siltä, että ainakin Uotin suhteen Jeti voi huokaista helpotuksesta. Seiskaan yhteyttä ottaneen Jethron mukaan oikeusjuttu hänen ja huippujuristin välillä ei ole enää vireillä.

– Asianajajani Kari Uoti on vetänyt oikeusjutun pois, Jethro vakuuttaa.

Lue myös: Velkoja paljastaa! Jethro Rostedtin jättivelan tausta selvisi

Soitto Kari Uotille vahvistaa väitteen.

– Kyllä se pitää paikkansa. Olen vetänyt sen jutun nyt pois, eli kanne on peruutettu, Kari Uoti kommentoi Seiskalle.

– En avaa tätä asiaa sen enempää, mutta sen verran voin kommentoida, että tähän oli rationaalinen syy. Asiat ovat edenneet tavalla, joka mahdollistaa kanteen poisvetämisen.

Oikeustieteen tohtori Kari Uoti on Suomen tunnetuimpia lakimiehiä.
Oikeustieteen tohtori Kari Uoti on Suomen tunnetuimpia lakimiehiä.

Jeti väitti, Uoti tyrmäsi

Osapuolet olivat ilmeisen lähellä ratkaisua jo alkuviikosta. Jethro nimittäin kertoi Seiskalle jo maanantaina, että Uoti olisi vetänyt oikeusjutun pois.

– Asia on käsittääkseni sovittu Uotin kanssa, ja hän on vetänyt asian pois oikeudesta, Jethro väitti tuolloin.

– Ei se kyllä pidä paikkaansa. Kanne on edelleen vireillä, Uoti jyrähti Seiskalle heti perään.

Taustaa: Kari Uoti penää oikeusteitse Jethro Rostedtilta valtavaa summaa – kiinteistöveijari tyrmistyi huippujuristin näkemyksestä

Herra Rostedt, tavallisen tallaajan silmissä vaikutat olevan taloudellisessa ahdingossa. Miten kommentoit?

– Heh, en ole missään pinteessä. Totta kai ne ovat isoja summia, mutta en ala puida tilannettani lehtien palstoilla, hyväntuulinen Jethro hörötti Seiskalle.

Lue lisää Jethron rahasotkusta tuoreimmasta Seiskasta!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!