fbq
Kotimaa
18.05.2021 07:48
Teksti: Eetu Ampuja, Riihimäki|Kuvat: Timo Korhonen ja All Over Press
Jukka Jalonen
Yllättävä tieto! Jukka Jalonen paljastaa: Täällä Leijonien johtoryhmä kokoontuu – ”Ruoka on maistuvaa ja kaikki toimii”
Kotimaa
18.05.2021 07:48
Teksti: Eetu Ampuja, Riihimäki|Kuvat: Timo Korhonen ja All Over Press

Kolmen MM-kullan Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen, 58, on yksi alansa arvostetuimmista osaajista, ja tilipussikin sen mukainen. Hän voisi tuhtien valmennustienestiensä turvin valita vapaasti asuinpaikkansa, mutta koti on löytynyt jo parikymmentä vuotta Riihimäeltä.

– Kun palasimme perheen kanssa Englannista 2001, päätimme asettua Riihimäelle. Tämä oli meille tuttu ja kiva paikka, joten valinta oli helppo. Onhan tässä tullut nähtyä muitakin paikkoja, mutta en ole kaivannut mitään sen kummempaa, Jukka perustelee Seiskalle.

– On hyvä miettiä, mikä on kellekin tärkeää. Eri ihmiset arvottavat eri asioita, ja Riihimäki on minulle hyvä. Täällä on kiva olla ja läheiset sekä ystävät lähellä. Arvostan sitä, että pääsen vapaa-ajalla rentoutumaan sellaisten ihmisten ympäröimänä, joista välitän

Lue myös: Jukka Jalonen valmennuspestistään Pietarissa: Oli vaikeaa olla erossa perheestä

Jukka on valmentanut Leijonat kahdesti maailmanmestariksi. Palkintokaapista löytyy myös Suomen alle 20-vuotiaiden MM-kulta.
Jukka on valmentanut Leijonat kahdesti maailmanmestariksi. Palkintokaapista löytyy myös Suomen alle 20-vuotiaiden MM-kulta.

Kaiken keskellä

Leijonalauman johtaja järjestää Riihimäellä myös maajoukkueen johdon palavereita.

– Kutsun maajoukkuevalmentajia usein Teatterihotelliin, koska tänne on niin helppo tulla kaikkialta. Hotellin neuvotteluhuoneesta löytyy sopivat tilat, ruoka on maistuvaa ja kaikki toimii. Täällä on oikein hyvä kokoontua.

Lue myös: Mestarivalmentaja Jukka Jalosen Jesper-poika isänsä jalanjäljillä – ”Alkanut kysellä valmennusvinkkejä”

Jukka kehuu muutoinkin rakkaan kotikaupunkinsa ylivertaista sijaintia.

– Moni liigapaikkakunta on ihan lähellä, Vierumäelle ajelee reilussa tunnissa ja Hartwall Arenallekin vain 45 minuuttia. Kun valmensin kaksi vuotta Jokereita, yövyin vain kerran Helsingissä. Tämä on sijainniltaan aivan loistava paikka.

Lue lisää Jukasta Seiska Klubista!