fbq
Alma

YleX:n suosikkijuontaja Alma Hätönen sekoitetaan usein Anna Abreuhun: Meissä on paljon samaa – katso ja vertaa!

YleX:n iltapäiväjuontaja Alma Hätönen osallistuu ensi viikolla Ranskassa kuvattavan Fort Boyard Suomi -sarjan kuvauksiin pelonsekaisin tuntein. Hänen ei kuitenkaan tarvinnut kovinkaan pitkään miettiä ohjelmaan suostumista.  

- Olin heti valmis! Tykkään haastaa itseäni ja selättää pelkoni, Alma kertoi Seiskalle ohjelman pressitilaisuudessa.

Alma on työskennellyt YleX:llä juontajana jo kuuden vuoden ajan, joista viimeiset neljä vuotta hän on juontanut iltapäivälähetystä yhdessä Jenni Poikeluksen kanssa. Hän tekee yhdessä juontajakollegansa kanssa sketsivideoita sosiaaliseen mediaan. 

-  Saamme todella paljon palautetta videoista. Niiden tekeminen on yhtä tärkeää kuin radio-ohjelman. Meillä lyheni tunnilla lähetys, koska halusimme panostaa videoihin. Olemme nuorisokanava ja jos haluamme tavoittaa nuoria, niin tänä päivänä täytyy panostaa sosiaaliseen mediaan.

Anna

Alma on kuullut jo vuosien ajan näyttävänsä laulaja Anna Abreulta. Hän uskoo, että useat ihmiset tulevat pyytämään häntä yhteiskuviin yhdennäköisyyden takia. Hän tunnistaa myös itse yhdennäköisyyden Idolsista pinnalle ponnahtaneen laulajan kanssa.

- Kun Anna on laittanut selfien sosiaaliseen mediaan, olen saattanut ihmetellä, milloin olen tällaisen kuvan lisännyt. Hetkeä myöhemmin olen tajunnut, että kuvassa onkin Anna. Meissä on paljon samaa Annan kanssa. Meillä on vain muutama päivä ikäeroa. Lisäksi olemme lähes saman pituisia, ja meillä on ollut teininä lävistykset samassa kohtaa.

Alma kertoo, että hänellä on ollut hauskoja kohtaamisia Annan kanssa.

- Kun olimme muutama vuosi sitten vappubrunssilla, Anna tuli moikkaamaan ja kutsui minua kaksoissiskokseen.