fbq
Kotimaa
07.07.2021 07:29
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Olli Suominen
Tapio Suominen
Yhteiskuva julki! Tapio Suominen viihtyy uuden rakkaansa kotipaikkakunnalla
Kotimaa
07.07.2021 07:29
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Olli Suominen

Seiska kertoi viime viikolla, että rattikärykohussa ryvettynyt urheiluselostaja Tapio Suominen, 57, on vaihtanut maisemaa. Seiska löysi Parolassa asustelevan juontajatähden aivan toiselta paikkakunnalta. Siellä Tapio viihtyy uuden naisen seurassa ja viettää aikaa tämän kotona.

Lue myös: Tapio Suominen pakeni kännikohua brunetin luo – Seiska löysi kadonneen kohuselostajan!

Aikuisen keski-ikäinen, tummatukkainen ja tyylikäs nainen on noutanut Tapion luokseen omalle kotipaikkakunnalleen pari viikkoa sitten. Tätä edelsi Seiskan paljastus, miten selostaja on jäänyt toistuvasti kiinni rattijuoppoudesta Parolan liepeillä.

Seiskan tietojen mukaan Tapio ja nainen ovat pitäneet yhtä jo vuoden verran. Kovana penkkiurheilijana tiedetty Tapio on liikkunut naisen kotipaikkakunnalla niin pyörällä kuin naisen täysi-ikäisen pojan kyydissä.

Urheilutoimittajan työt taakse jättänyt Tapio ja viisissäkymmenissä oleva nainen ovat pitäneet yhtä lähes vuoden päivät.
Urheilutoimittajan työt taakse jättänyt Tapio ja viisissäkymmenissä oleva nainen ovat pitäneet yhtä lähes vuoden päivät.

Lue myös: Katoamistemppuja myös työnantajille! Kännikohussa ryvettyneellä Tapio Suomisella on musta historia ratissa – auto yhä poliisin hallussa

Avoimesti yhdessä

Naisen koti on rauhallisella rivitaloalueella, jonka pihalla Tapio ravasi toistuvasti tupakalla juhannusviikolla.

Myöhemmin samana päivänä asunnolleen tullut nainen ja Tapio poistuivat viiden jälkeen yhdessä naisen valkoisella hybridiautolla.

Lue myös: Poliisi paikalle! Tapio Suomisen huutoriita yllätti naapurin – ”Ystäväpiiri on ollut kirjavaa”

Reportterin pikainenkin pyörähdys pienen paikkakunnan liikkeissä riitti kertomaan, että Tapiosta on tullut tuttu näky useassa alueen firmassa. Nainen ja Tapio on nähty muun muassa kaupassa ja huoltamolla. Myös läheisessä ravintolassa Tapio on tuttu asiakas.

Seiska ei tavoittanut Tapiota kommentoimaan asioita.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »