Mika Pohjonen

"Voisin varmasti myydä kenelle tahansa minkä auton vain" - Lukiopohjalta autobisnekseen lähtenyt oopperatähti Mika Pohjonen: En ole tyypillinen autokauppias!

Kotimaa | 22.06.2021 15:04

Oopperalaulajana ja ex-tangokuninkaana tunnettu Mika Pohjonen, 47, on myös pesunkestävä autokauppias, joka laajentaa vauhdilla bisneksiään. Hän avaa ensi viikolla uudet tilat Lahden Launeelle valtakunnallisten autokauppaketjujen viereen.

Samalla myös Mikan autokauppa siirtyy fyysisesti isojen poikien sarjaan: valtavassa liikkeessä on pinta-alaa yli 900 neliötä. Ulkoa löytyy vielä 4000 neliötä lisää. Tilat ovat siis yli kolminkertaistuneet entisestä myymälästä.

Lue myös: Ex-tangokuningas Mika Pohjosen jättiyllätys: Palkkasin Janne Ahosen!

– Tämä on pienyritykselle ihan älyttömän iso hyppy. Varsinkin kun ottaa huomioon, että toimimme ilman vuosikymmenten tuomaa miljoonakassaa, Mika selostaa Seiskalle.

Lue myös: Ex-tangokuningas Mika Pohjosen autobisnes siirtyy isojen poikien sarjaan: Toimimme ilman miljoonakassaa!

Asiakkaat edellä

Jo vuosia kotikaupungissaan Lahdessa menopelejä myynyt Mika ei koe itseään tyypilliseksi autokauppiaaksi. Lukiopohjalta autobisnekseen lähtenyt kultakurkku kertoo lähestyvänsä asiakkaita näiden tarpeiden mukaan.

– Haluan palvella asiakastani kuten toivoisin itseäni palveltavan. En siis myy kenellekään väkisin mitään, koska haluan, että asiakkaani on tyytyväinen pidempään, Mika perustelee.

Lue myös: Mäkilegenda Janne Ahosen palkannut laulava autokauppias Mika Pohjonen: Taitava näpertämään kaikenlaista!

– Voisin varmasti myydä kenelle tahansa minkä auton vain, mutta jollei se sovi asiakkaan käyttötarkoitukseen, hän ei enää palaa tänne uudelleen. Haluan tehdä asiakkaani niin tyytyväiseksi, että hänen ystävänsä ja sukulaisetkin kiinnostuvat liikkeestäni.

Lue lisää Mikan laajenevasta autobisneksestä torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Matkailuatojen lisäksi oopperalaulaja tarjoaa nelipyöräistä laidasta laitaan, ja hymyilee päälle kuin amerikanauto.
Matkailuatojen lisäksi oopperalaulaja tarjoaa nelipyöräistä laidasta laitaan, ja hymyilee päälle kuin amerikanauto.

 

Teksti:Eetu Ampuja, Lahti
Kuvat:Eetu Ampuja & Eva-Liisa Orupöld
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!