fbq
Teemu ja Sirpa Selänne

Viva Las Vegas! Teemu ja Sirpa Selänne juhlivat hulppeissa puitteissa

Ex-kiekkoilija Teemu Selänne, 52, ja hänen vaimonsa Sirpa Selänne, 53, ovat nautiskelleet Yhdysvaltojen kuuluisasta kasinokaupungista Las Vegasista.

Sirpa lisäsi yksityiselle Instagram-tililleen kollaasin valokuvia, joissa nautiskelee juhlahumusta läheistensä kanssa.

Julkaisun ensimmäisessä kuvassa hän poseeraa onnellisena Teemun vieressä. Sirpalla näyttäisi olevan uudet, upeat silmälasit, joiden sangat ovat kirkkaanpunaiset.

Oudoissa rahasotkuissa kärvistelevä Teemu Selänne jammaili lätkäbiisin tahtiin – Sirpa Selännekin hehkuttaa somessa: ”Selvisimme”

Muihin kuviin Sirpa on ikuistanut kasoittain ystäviään, sekä esimerkiksi aasialaisesta ruokakulttuurista ammentavan Fuhu-ravintolan.

Myös drinksut näyttävät maistuneen juhlaporukalle, ja Sirpa ja Teemu poseeraavatkin yhdessä otoksessa ystäviensä kanssa muovimukit käsissään suihkulähteen edustalla istuen.

Eräässä kuvassa komeilevan hulppean juhlapöydän ääreen näyttäisi Sirpan ja Teemun lisäksi kerääntyneen 16 ihmistä.

- Las Vegas on niin uniikki paikka, ja Paul on niin uniikki, ihana ystävä! Sirpa kirjoittaa kuvatekstissä vapaasti suomennettuna.

- Meillä oli tosi hauskaa juhliessamme hänen 60. syntymäpäiväänsä The World Resortissa, hän hehkuttaa ja kiittelee ystäviään kemujen järjestämisestä. 

Ikinuori Sirpa Selänne, 53, kantaaottavana: "Ei koskaan liian vanha..."

Sirpa viitannee biletyksen tapahtuneen vuonna 2021 auenneessa Resorts World Las Vegasissa. Las Vegas Stripillä sijaitseva Resorts World pitää sisällään esimerkiksi 59-kerroksisen Hilton-hotellin, 40 ravintolaa ja 4 700-paikkaisen konserttipaikan.

Sirpan ystävät ovat ihastelleet pariskunnan valokuviin ikuistettuja hauskoja hetkiä. 

- Näyttää ihanalta, kommenteissa kadehditaan.

- Ihania kuvia iloisesta porukasta. Viva Las Vegas, seuraaja hehkuttaa Nevadan aavikon keskellä sijaitsevaa viihdemekkaa.

- Kivat kakkulat, sopii, eräs ihastelee Sirpan räväköitä silmälaseja.

Teemu ja Sirpa Selänne
Teemu ja Sirpa ovat olleet naimisissa vuodesta 1996.

Selänteet jakoivat lihallisia iloja Biebereiden kanssa – Sirpa paljastaa: "Justin kehui..."

Yli kaksikymmentä aviovuotta yhdessä viettäneillä Sirpalla ja ex-kohukiekkoilijalla on neljä lasta. Pariskunta asustelee Orangen piirikunnassa, Kaliforniassa.

Teemu ja Sirpa Selänteen romanttinen Suomi-kesäkuva - Viivi Avellánilta paljonpuhuva kommentti