fbq
Kotimaa
29.11.2021 10:23
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Kristian Wallin ja Panu Hörkkö
Helena
Villit TTK-salajatkot! Helena Ahti-Hallberg, Jukka Haapalainen ja Jorma Uotinen täysin tunnistamattomina - kuva
Kotimaa
29.11.2021 10:23
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Kristian Wallin ja Panu Hörkkö

Eilen sunnuntaina (28.11.) saatiin päätökseen tämän vuoden Tanssii tähtien kanssa -kausi. Finaalin loputtua ja kameroiden sammuttua TTK-studiolla Helsingin Arabiassa alkoi villit juhlat viime vuosien tapaan.

Lue myös: TTK:n voittajat ovat selvillä! Hämmentynyt voittajapari halasi toisiaan pitkään: "Kiitos kaikille!"

Suojainen TTK
Tältä näytti jatkopaikalla.

Juhlat festarihengessä

Seiskan tietojen mukaan tänä vuonna karonkkaa juhlittiin teemahengessä. Siitä saatiin myös todisteita, kun tuomariston ainoa naisjäsen Helana Ahti-Hallberg jakoi jatkoillalta myös kuvan Facebook-palvelun kautta. Kuvassa Helena ja tuomarikollegat Jorma Uotila ja Jukka Haapalainen synkistelevät mustassa festarilookeissaan. Helenalla on kuvassa lyhyen lyhyt hame ja nahkatakki.

Jormalla on myös lyhyt tumma hame ja pitkä tumma takki. Kaulassaan hänellä roikkuu runsaasti hopeisia ristejä. Lontoossa asuvalla Jukalla on kuvassa tukka pystyssä niin sanottuun ”Jussi69”-mallisesti. Kuva on jaettu viime yönä.

Katso kuva tästä!

Lue myös: Ernest Lawsonilla vaikein mahdollinen yö ennen TTK-finaalia - aloitti silti aamunsa energisesti: "Let´s go!"

Tupakkapaikkana suojaisa teltta

Tänä vuonna jatkopaikan näkyvyyden turvaamiseen oli panostettu viime vuosia enemmän. Studion sisäpihalle oli rakennettu teltoista koostuva tupakointipaikka, minne kulku meni suojaisan käytävän kautta sinne näkemättä.

Alue oli muutenkin rajattu hyvin, eikä siellä juhlijoita näkynyt sen suuremmin. Seiskan tietojen mukaan karonkka jatkui pitkälle maanantaiaamun puolelle.

Lue myös: Salsa ja paso doble eivät kantaneet loppuun asti - Aki Riihilahti ja Katri Mäkinen jäivät rannelle Tanssii tähtien kanssa -finaalista!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »