fbq
villeGalle poseeraa kameralle

VilleGalle hankki tietämättään tarjoilijalle potkut – raivostuu esimiehelle huonosta käytöksestä: Mene sinä v***uun siitä!

Punk’d Suomi -ohjelmassa vedätetään keskiviikkona juuri Hartwall-areenan täyteen vetäneen JVG-yhtyeen VilleGallea, joka tietämättään hankkii potkut ravintolatyöntekijälle.

Tarjoilijaa näyttelee Punk’d Suomen Anna, jonka roolihahmo on yhtyeen vannoutunut fani, eikä se jää VilleGallelta tai tarjoilija-harjoittelijan esimieheltä huomaamatta.

Juomien kanssa koheltamisen keskellä VilleGalle tsemppaa häsäävää tarjoilijaa.

- Älä sä nyt meistä stressaa. Kaikki on ihan okei, VilleGalle kertoo erittäin ystävällisesti.

Tilanne saadaan repeämään uomistaan, kun esimies tulee pahoittelemaan tarjoilijan käytöstä ja vetää tämän sen jälkeen tiukkasanaiseen keskusteluun, joka kuuluu selkeästi VilleGallen ja kiekkoilija Siimi Liivikin pöytään asti.

- Sä sekoilet täällä ja mä varotan sua nyt! Jätä se essu tuohon tiskille ja lähe menee, ymmärrätkö sä? tarjoilijaparalle huudetaan.

Jvg

Käytös ei todellakaan lämmitä VilleGallea, joka tokaiseekin esimiehelle, että ottaisi rauhallisesti.

- Et sä voi huutaa ihmisille täällä tuolla tavalla. Tiedätkö minkälainen fiilis mulla tulee tosta sun huutamisesta. Mee sä vittuun siitä, en mä jaksa kattoo tollasta keskellä päivää, jos joku on täällä harjoittelemassa vasta.

Episodi ei lopu tähänkään, sillä tarjoilija käy vielä syyttämässä VilleGallea potkuistaan.

- Tää on sun syytä. Olen yksinhuoltajaäiti kahdella lapsella, eikä mulla ole varaa menettää mun töitä tällä tavalla, Anna tilittää.

Huutotappeluksi eskaloitunut rähinä kuitenkin rauhoitetaan pian, kun Punk’d Suomen juontaja Ville Eerikkilä saapuu paikalle ja kertoo VilleGallelle: Sua on vedätetty!

Punk’d Suomi Sub-kanavalla keskiviikkoisin kello 21!