fbqViivi Pumpasta nimitellään hörhöksi – ei silti luovu kiviharrastuksestaan: ”En pysty lähtemään mihinkään ilman niitä” | Seiska
Viivi Pumpanen

Viivi Pumpasta nimitellään hörhöksi – ei silti luovu kiviharrastuksestaan: ”En pysty lähtemään mihinkään ilman niitä”

Kotimaa | 29.08.2021 10:00

Juontaja ja missi Viivi Pumpanen, 33, huokuu luottamusta omaan tekemiseensä ja korostaa elämässä olevan suurempiakin murheita kuin muiden ihmisten mielipiteiden vatvominen.

Lue myös: Viivi Pumpanen ei negatiivisista kommenteista välitä – paljastaa erikoisen keräilyharrastuksensa

Juontajan henkistä jaksamista pitääkin yllä yllättävä keino. Viivi kertoo nimittäin keräilevänsä kiviä. Eikä mitä tahansa kiviä vaan kauniita, erivärisiä kristalleja.

– Minulle energiat ovat tosi tärkeitä. Olen sellainen energiahihhuli, hän aloittaa.

– Minulla on aina kristalli mukanani. Vaikka se ei aina pääsisi tällä tavalla kaulaan, niin se on aina vähintään taskussa lähelläni, Viivi kertoo ja esittelee kaulanauhansa päässä roikkuvaa massiivista vihreää kristallia.

viivi pumpanen

Voin olla hörhö

Possessa jo seitsemän kauden ajan esiintynyt Viivi ei hätkähdä ajatuksesta, että häntä nimitetään kivi-innostuksensa takia hörhöksi.

– Jotkut sanovat, että se on ihan hörhöä, ja voin mielelläni sitä ollakin. Haluan silti uskoa, että se ei ole miltään eikä keltään pois, jos joku saa tällaisesta iloa. Sehän on vain hyvä asia!

– En minä niitä ilmassa heiluttele puhdistaakseni tiloja, mutta niiden läsnäolosta tulee vain hyvä olo.

naimisiin
Avioliiton satamaan purjehtinut ex-missi kertoo rauhoittuvansa kristallien avulla.

Henkinen talismaani

Viivi kertoo harrastavansa myös muita mieltään rauhoittavia asioita, kuten joogaa ja meditoimista. Kiviharrastuksen Viivi on kuitenkin löytänyt jo lapsuudessaan tätinsä kautta.

Lue myös: Yllätyshäät! Viivi Pumpanen meni naimisiin jääkiekkoilijamiehensä Otso Rantakarin kanssa - häissä valtava määrä julkkiksia!

– Nämä kristallit ovat olleet osa elämääni ihan junnusta asti. Minulla oli sellainen tätikin, joka piti tällaisista asioista. Minulla on ollut lapsesta saakka kristalleja yöpöydälläni, Viivi paljastaa.

Hän vertaa keräilemiään kiviä henkisiin talismaaneihin.

– Toisille se on jokin tietty tapa tehdä asioita, minulle se on tämä. En pysty lähtemään mihinkään ilman niitä.

Teksti:Elina Niemi
Kuvat:Timo Korhonen ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!