fbqViivi Pumpanen julkaisi ensimmäisen kuvan häidensä jälkeen - herkkä suudelma auringonlaskussa: "Onnellinen loppu on vihdoin täällä" | Seiska
Otso Rantakari ja Viivi Pumpanen

Viivi Pumpanen julkaisi ensimmäisen kuvan häidensä jälkeen - herkkä suudelma auringonlaskussa: "Onnellinen loppu on vihdoin täällä"

Kotimaa | 10.08.2021 08:16

Heinäkuun lopussa jääkiekkoilija Otso Rantakarin kanssa avioitunut ex-missi Viivi Pumpanen julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan aviomiehensä kanssa häiden jälkeen.

Viivi julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän ja aviomiehensä Otso Rantakari pussaavat toisiaan auringonlaskun aikaan.

- Onnellinen loppu on vihdoin täällä. Katson sinua ja näen loppuelämäni silmieni edessä, Viivi kirjoitti kuvan yhteyteen.

Viivi lienee ottanut Otson sukunimen, sillä hän käytti yhtenä kuvan tunnisteena #Mr&MrsRantakari.

Lue myös: Yllätyshäät! Viivi Pumpanen meni naimisiin jääkiekkoilijamiehensä Otso Rantakarin kanssa - häissä valtava määrä julkkiksia!

Myös Otso oli lisännyt omalle Instagram-tililleen saman otoksen.

- Olen ylpeä ja onnellinen, kun voin kutsua sinua vaimokseni. Kiitos elämäni hienoimmasta päivästä ja lukuisista tulevista, hän kirjoitti.

Viivi ja Otso tapasivat toisensa kesällä 2017 MTV3:n Posse-ohjelman kuvauksissa. Muutaman muun Tappara-körilään kanssa viihdeohjelmassa vieraillut Otso osallistui Possessa niin sanottuun suihkuralliosioon.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!