Suvi Teräsniska

Viime vuonna puolimaratonin juossut Suvi Teräsniska: ”Vihaan juoksemista!” – haaveilee silti osallistumisesta uudelleen

Kotimaa | 10.09.2021 17:01

Syyskuun lopulla 2020 iskelmälaulaja Suvi Teräsniska juoksi puolimaratonin Oulussa järjestetyssä Terwamaratonissa. Tähti kertoo Vain elämää -ohjelman 12. kauden lehdistötilaisuudessa tulevaisuudensuunnitelmistaan urheilun saralla.

- En usko, että juoksen ikinä täysmaratonia, mutta minulla on tavoitteena juosta sama matka uudelleen samassa tapahtumassa, Suvi kertoi.

Jälleen kahden viikon kuluttua järjestettävään perinteikkääseen urheilutapahtumaan Suvi ei kuitenkaan aio osallistua. Ensi vuoden juoksumatka sen sijaan kiinnostaisi laulajaa. 

- Normaalistihan tuo kisa järjestetään toukokuussa, niin minua vähän kutkuttelisi, jos lähtisin ystäväni kanssa juoksemaan sen. 

- Olisi mukavampaa, jos siihen viereen saisi kaverin vähän potkimaan persuksille. Kummatkin voisivat sitten kannustaa toisiaan väsymyksen hetkellä.

Lue lisää: Laulaja nimensä veroisessa kunnossa! Suvi Teräsniskan huima saavutus urheilun saralla: ”Ensimmäistä kertaa elämässäni”

Suvi Teräsniska
- Minulla oli viime kerralla tavoitteena vain, että pääsen maaliin, tähti kertoo nauraen.

REALISTISIA TAVOITTEITA

Suvi muistelee, että viimeksi hän halusi päästä maaliviivalle saakka vaikka kontaten.

- Nyt on sellainen fiilis, että voisi jopa asettaa itselleen jonkinlaisen aikatavoitteen. Kuitenkin sellaisen, joka olisi itselleen sellainen realistinen.

- Minä vihaan juoksemista. Voin sanoa ihan täydestä sydämestä, etten voi sietää sitä. Mutta ehkä välillä pitää elämässä tehdä sellaisia ei niin mukavia juttuja, hän pohdiskelee.

Lue lisää: Maalissa tuli itku! Tähdet, tähdet -laulaja Suvi Teräsniska rykäisi puolimaratonin – kuvat Seiskassa!

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!