fbq
Timo Soini

Viikon Kääk-juorut: Timo Soini jännitti vip-aitiossa

Timo Soini osui Seiskan lukijan kameran linssiin viime viikolla Kiekko-Vantaan ja Kiekko-Espoon välisessä matsissa Metro-areenalla.

Mestiksen hallituksen jäsen seurasi peliä tarkkaavaisesti vip-aitiossa.

– Peli oli tiukka, ja häntä näytti kovin jännittävän. Kyllä hän tuulettikin jossain vaiheessa peliä, Seiskalle juorutaan.

”Legendat muistetaan aina” Kansalaiset lähestyvät politiikan jättänyttä Timo Soinia edelleen – kuitenkin tapahtunut yksi muutos

Timo Soini
Frederik

Frederik herätti hiljattain huomiota esityksellään Kanarian auringon alla.

– Yhden kappaleen aikana musiikki ja ääni menivät yllättäen hiljemmalle, ja mikserin kautta kuului ”bing-bing”, kun puhelimeen tuli viesti-ilmoitus, Kanarialta kerrotaan.

Meiju Suvas

Salakuvat Dannyn synttäreiltä! Frederik, 77, äkkäsi heti Helmin, 22, kun Iso D lepuutti jalkojaan – puna nousi blondin poskille

Meiju Suvaksen nimissä on lähetelty ikäviä huijausviestejä, joilla kalastellaan fanien yhteystietoja. Meiju haluaa varoittaa ihmisiä.

Sini Sabotage

– Kaiken maailman viestiä sieltä putkahtelee minun nimissäni. Ihan hölmöjä juttuja, jotka kuulostavat tosi oudoilta, hän huokaa ja muistuttaa oikean Facebook-tilinsä olevan ”Meiju Suvas virallinen”.

Meiju Suvas sai puumanaisen leiman Vain elämää -kuvauksissa: ”On hyvä, että minua pidetään tuhmana!”

Sini Sabotage ja Sergey Hilman suututtivat someseuraajia syöttämällä pullaa nuorelle joutsenelle. Korkeasaaren eläintarhan nettisivuilla kerrotaan, että pullan ja leivän syöttämisestä on enemmän haittaa kuin hyötyä. Kaksikko pyysi ruokkimistemppuaan anteeksi Cheers To Ugly Me -podcastissaan.

Tilaa Seiska tästä!
 
Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti lomakkeella.