fbq
Kotimaa
22.05.2017 10:03
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan toimitus
Maria Ylipää jutteli metrossa itsekseen.
Viikon Kääk!-juorut: Maria höpötteli itsekseen, Danny ja Erika jämähtivät lentokentälle!
Kotimaa
22.05.2017 10:03
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan toimitus

Laulaja-näyttelijä Maria Ylipää matkasi taannoin metrolla Helsingin Kalasatamaan ja herätti muiden matkustajien huomion.

– Hän puheli itsekseen eikä tuntunut huomaavan ympäristöään. Välillä hän lunttasi tekstiä papereista. Liekö harjoitellut näytelmän käsikirjoitusta, kulkuneuvosta virnistellään.

Sanna sähläsi kaupan kassalla

Siskonpeti-näyttelijä Sanna Stellanin omakin arki keikahtaa välillä komiikan puolelle, mikä nähtiin viime viikolla ruokaostoksilla Alepassa.

Sanna Stellan on myös privaatissa touhukas.

– Sannalla oli selvästi kauhea hoppu päällä, suu kävi koko ajan, kun hän touhotti hyllyjen välissä ja sähläsi kassalla tavaroittensa kanssa. Onneksi Sannan pikkuapulainen haki reippaasti äidin toivomia ostoksia kärryyn, eräs uraäiti kehuu.

Pyöräili lumituiskussa

Masennuksen takia sairauslomalla oleva kansanedustaja Jani Toivola (vihr.) uhmasi taannoin helsinkiläiset yllättänyttä lumituiskua Punavuoressa.

Jani Toivola pyöräilee kypärä päässä toisin kuin moni muu helsinkiläinen.

– Jani polki läpi Rööperin Viiskulman karmivasta kelistä huolimatta ja käytti esimerkillisesti pyöräilykypärää, Seiskalle kerrotaan.

Ei huolittu lentokoneeseen

Danny ja hänen tyttöystävänsä Erika Vikman eivät päässeet paluulennolleen Rodokselta Suomeen viime viikon sunnuntaina.

Danny ja Erika jäivät Rodoksen kentälle.

– Jotain lähtöepäselvyyksiä siinä portilla oli. Sen sijaan laulaja Frederik huolittiin koneeseen naisystävänsä kanssa, Kreikasta raportoitiin.

Veltto vieraili Alkossa!

Ex-kansanedustaja Veltto Virtanen nähtiin Lempäälän S-marketilla hiljattain ruokaostoksilla, minkä jälkeen hän paineli suoraan Alkoon juomaostoksille.

Veltto Virtanen shoppaili Lempäälässä.

– Hyväntuulinen Veltto vaihtoi muutaman sanan uteliaiden paikallisten kanssa parkkipaikalla. Hienoa, että hän on voittanut masennuksensa, pirkanmaalaiset iloitsevat.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »