fbq
Lorenz Backman

Viikon Kääk-juorut: Lorenz Backmanin käytös aiheutti hämmästystä lentoasemalla

Lorenz Backman aiheutti hämmennystä Helsinki–Vantaan lentoasemalla. Juontajatähti oli myöhässä lennoltaan ja pujotteli turvatarkastuksessa jonon ohi lippuaan näytellen.

– Lentoasemalla oli ruuhkaa, ja moni muukin tuskaili lennolle ehtimisen kanssa. Lore ei tästä välittänyt, vaan pyysi yksitellen lupaa ohittaa kiireeseen vedoten, jonosta jyrähdetään.

Lorenz ja Niina Backmanin työpaikkaromanssista tuli pitkä avioliitto: ”Suhde vaatii jatkuvasti päivittämistä ja kyseenalaistamista”

Maria Guzenina ja Kari Mokko

Maria Guzenina ilmoitti tovi sitten eronneensa toimittajamiehestään Kari Mokosta. Nyt Kari etsii seuranhakupalvelu Tinderissä jo uutta rakasta vierelleen. Marian mukaan eroon ei ole liittynyt kolmansia osapuolia, joten Kari on mitä ilmeisimmin liittynyt deittisivustolle hiljattain. Kari kuvailee profiilissa itseään muun muassa ilmastosoturiksi ja kuvataiteilijaksi.

Timo Soini

Maria Guzenina ja Kari Mokko: Ero! - Maria menee yksin Linnan juhliin

Timo Soini vieraili viime viikolla Italiassa tervehtimässä arkkipiispa Paul Gallagheria. Seiskan lukija istui sattumalta samassa lentokoneessa Timon palatessa Suomeen.

Kaisa Mäkäräinen ja Petra Olli

– Hän vaikutti silminnähden uupuneelta. Ehkä myöhässä ollut kone sai hänet ärtyneeksi. Suomen päässä Timo vaikutti jo virkeämmältä, kentältä kuiskitaan.

Mitä ihmettä? Poppari Alma julkaisi yhteiskuvat Päivi Räsäsen ja Timo Soinin kanssa: "Mä ja mun exä"

Harri Kirvesniemi

Kaisa Mäkäräinen ja Petra Olli olivat pakanneet laukkunsa ja lähteneet yhdessä kohti lumista Lappia. Seiskan lukija törmäsi urheilijanaisiin näiden kipittäessä kohti Kittilän konetta Helsingin lentoasemalla. Seurueeseen kuului myös muita jäseniä.

– Vaikutti kuvausryhmältä. Onkohan tekeillä jokin uusi tv-ohjelma? kentältä kuiskitaan.

Ensimmäiset yhteiskuvat julki! Hiihdon superpari Kaisa Mäkäräinen ja Ville Nousiainen yhdistävät näppärästi työn ja huvin

Harri Kirvesniemi ikuistettiin viime sunnuntaina Lahden hotelli Seurahuoneella.

– Hiihtäjäsuuruus tankkasi mahtavia annoksia aamupalapöydästä kuin karpaasi konsanaan, Suomen Chicagosta supatellaan.

Harri Kirvesniemi esittelee suksitehtaansa: Hiihdän yhä tuhansia kilometrejä – katso video!

Tilaa Seiska tästä!
 
Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti lomakkeella.