Katso videot!

Veri roiskui Texasissa! Danny kaatui Harley-Davidsonilla – Seiska lennätti musiikkineuvoksen Houstoniin tapaamaan pikkuveljeään!

Kotimaa | 02.03.2021 07:51
Seiska Texasissa!

Seiska lennätti musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsasen ja tämän silloisen naisystävän Erika Vikmanin Amerikan Yhdysvaltoihin maaliskuussa 2019.

Alun perin Amerikan-matkan piti alkaa Nevadasta ja päättyä sinne, mutta suunnitelmiin tuli muutos, kun Danny ilmoitti pikkuveljensä asuvan ”melko lähellä” Texasissa. Niinpä koko matkaseurue lensi reilut kolme tuntia Houstoniin.

Lue myös: Elvis oli vähällä vihkiä Dannyn ja Erika Vikmanin! Viime syksynä eronneen kohuparin Las Vegasin ökymatkalta ei käänteitä puuttunut!

Perillä paahtavassa kuumuudessa odotti mitä mukavin mies: Pekka ”Augie” Lipsanen toivotti Seiskankin avosylin tervetulleeksi periteksasilaiseen huusholliinsa.

Vuosikymmeniä Amerikassa asunut Augie oli omaksunut maan tavat vallan perusteellisesti. Se kävi selväksi, kun hän alkoi esitellä asevarastoaan. Nuorempi Lipsanen latoi ilmeenkään värähtämättä keittiötasolle lännenmiesten revolveria sekä perinteisempää ysimillistä.

– Eivät murtovarkaat pääse yllättämään, Pekka naureskeli ja iski silmää.

Lue myös: Mitä Erika Vikman touhusi Dannyn nukahdettua? Suomalaiskaunotar karkasi Las Vegasin yöhön – kuvissa hymyilleen kohuparin pinnan alla kuohui jo keväällä 2019!

Suosittu beerrita-drinkki maistui Dannylle ja hänen Texasissa asuvalle pikkuveljelleen.
Suosittu beerrita-drinkki maistui Dannylle ja hänen Texasissa asuvalle pikkuveljelleen.

Jalasta vuosi verta

Texasissa sattui ikävä haveri. Kovana moottoripyörämiehenä Augie halusi esitellä vierailleen Houstonin Harley-Davidson-jälleenmyyjän. Suomalaisvieraiden leuat loksahtivat ammolleen jättimyymälässä, joka oli täynnä toinen toistaan hienompia Harrikoita.

Lue myös: Iloinen jälleennäkeminen! Viihdekonkari Danny, 76, löysi Pekka-veljensä, 74, Texasista: ”Käyn luonasi aivan liian harvoin” – kuvat helteisestä Houstonista!

Ihmettelykierroksen jälkeen oli aika ottaa kuvia ulkona. Silloin innokas myymäläpäällikkö teki virheen: hän ei tajunnut varmistaa, että Harley-Davidsonin selässä poseeranneen Dannyn prätkä lepäisi jalalla. Ei nimittäin levännyt.

Juuri kun Seiskan kuvaaja ryhtyi räiskimään, painava Harrikka alkoi kaatua. Kipeäpolvinen Iso D ei kyennyt estämään sitä, jolloin hintava Harley rysähti asfalttiin. Laatupyörään jäi kunnon naarmut ja Dannyn jalka vuosi verta, mutta tilanteesta selvittiin säikähdyksellä.

Lue myös: Uskomaton tuhkimotarina! Dannyn pikkuveli Pekka, 74, loi Amerikassa tyhjästä huikean omaisuuden: ”Saapuessani Houstoniin taskussani oli 460 dollaria!”

Kohta tekee kipeää! Vain muutama hetki kuvan ottamisen jälkeen Harley-Davidson kaatui ja Danny loukkasi jalkansa.
Kohta tekee kipeää! Vain muutama hetki kuvan ottamisen jälkeen Harley-Davidson kaatui ja Danny loukkasi jalkansa.

Ihanan syntinen beerrita

Prätkäonnettomuus ei onneksi jättänyt henkisiä arpia. Ja jos jättikin, ne huuhdottiin alas paikallisella erikoisuudella, oluen ja margaritan sekoituksella. Beerrita-juomassa valtavaan margaritamaljaan asetellaan yksi tai useampi olutpullo ylösalaisin.

– Elin elämäni ensimmäiset seitsemän vuosikymmentä ilman minkäänlaisia paheita. Nyt olen ajatellut, että voin suoda itselleni tällaisia pieniä elämän iloja, punaposkinen Danny tuumi beerrita kädessään mahtavassa meksikolaiskapakassa.

– Se on juuri näin! Malja veljeydelle! Kippis! Augie Lipsanen huudahti selvällä suomella.

Vaalea Erika Suomen Hämeestä sopi texasilaisbaarin katseenkääntäjäksi vallan mainiosti.
Vaalea Erika Suomen Hämeestä sopi texasilaisbaarin katseenkääntäjäksi vallan mainiosti.
Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Mitte kertoi jättäneensä Sonyan heti Temptation Islandin jälkeen - nyt Sonya kertoo oman versionsa: "Tämä on hieman hassua"

Martina Aitolehden Hannu-rakas suorassa lähetyksessä – Kalle Palanderilta jäätävä heitto: ”Ei tuo kauan tule kestämään!”

"Jauhanut minusta p**kaa" – Ex on the Beach Suomi rikkoi Amandan ja Jennin ystävyyden: ”Emme vietä aikaa keskenämme”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!