fbq
Singer Britney Spears wearing Giuseppe Zanotti Harmony Sandals arrives at the 4th Annual Hollywood Beauty Awards held at Avalon Hollywood on February 25, 2018 in Hollywood, Los Angeles, California, United States.
Singer Britney Spears wearing Giuseppe Zanotti Harmony Sandals arrives at the 4th Annual Hollywood Beauty Awards held at Avalon Hollywood on February 25, 2018 in Hollywood, Los Angeles, California, United States.

Veitset heiluvat jälleen – Britney Spears julkaisi shokkivideon aborttipaljastuksen jälkeen

Laulajaltä ilmestyi taas hälyttävä video vain hetki kohupaljastuksen jälkeen.

Laulaja Britney Spears, 41, esittelee jälleen tanssitaitojaan vaarallisissa merkeissä.

Britney julkaisi syyskuussa videon, jolla tanssahteli kookkaat veitset käsissään. Shakiran VMA-esitystä etäisesti muistuttanut liikehdintä sai monet säikähtämään popparin toimintaa.

Britney Spearsin isä kiidätettiin sairaalaan - lehtiväite: "Hän on vakavasti sairas"

Britney lisäsi myöhemmin, etteivät veitset ole oikeita. Niistä kuuluu kuitenkin kovin korkeita kilahduksia ja ne kuulostavat metallisilta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Videosta seurasi se, että Britneyn kotiin tehtiin tarkastus hänen hyvinvointiaan koskien. Poliisit kävivät hänen asunnollaan, mutteivat sisällä saakka. Britney ei suostunut tapaamaan heitä. Los Angelesin poliisista kuitenkin kerrottiin heidän saaneen "riittävästi informaatiota" sen tueksi, että laulaja on kunnossa.

Laulaja itse ei ollut mielissään siitä, että hänen kotiinsa oli soitettu poliisit.

- On mahdotonta hyväksyä, että poliisit kuuntelevat satunnaisia faneja ja tulevat kotiini pyytämättä... Jeesus Kristus... voinko minä soitella ja saada muut tuntemaan olonsa uhatuiksi omissa kodeissaan? Britney avautui Instagram-kirjoituksessaan.

Nyt uudella veitsitanssivideollaan laulaja elehtii entistä uhmakkaammin teräaseiden kanssa.

– Tulkaa vain, älkää huoliko, minulla on niin lämmin, rakastava ja kutsuva koti näiden FEIKKIVEISTEN kanssa, hän kirjoittaa videolla, jonka kommentointimahdollisuus on pois käytöstä.

Britney Spearsin veitsikohu sakenee - kimpaantui poliisit soittaneille faneille

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Shokkipaljastus

Video ilmestyi vain jonkin aikaa sen jälkeen, kun mediassa uutisoitiin Britneyn shokkipaljastuksesta, joka liittyy hänen pian ilmestyvään muistelmateokseensa.

Kirja Nainen minussa (The Woman In Me) ilmestyy 24.10.. Etukäteen Peoplessa julkaistuissa lainauksissa paljastetaan, että Britney teki abortin seukatessaan Justin Timberlaken kanssa vuosituhannen vaihteessa. Laulaja deittaili Justinia vuosina 1999-2002.

Britney kertoo kirjassa raskausuutisen olleen tuolloin yllätys muttei tragedia. 

- Rakastin Justinia niin paljon. Uskoin aina, että perustaisimme jonain päivänä perheen. Se tulisi paljon aikaisemmin kuin odotin, Britney kertoo kirjassa.

- Mutta Justin ei todella ollut iloinen raskaudesta. Hän sanoi, ettemme ole valmiita saamaan lasta elämäämme, että olemme liian nuoria.

Mitä ihmettä? Britney Spears julkaisi oudon videon – leikkii vaarallisesti veitsillä!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lähde: Page Six