fbqVau, tässä on Jukka Rasilan uskomattoman kaunis kihlattu - harvinainen yhteiskuva! | Seiska
Kotimaa
30.11.2021 21:20
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Jukka Rasila
Vau, tässä on Jukka Rasilan uskomattoman kaunis kihlattu - harvinainen yhteiskuva!
Kotimaa
30.11.2021 21:20
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Näyttelijä Jukka Rasila on tehnyt viime vuosien aikana todellisen elämäntaparemontin ja tavannut siinä ohessa myös nykyisen avopuolisonsa ja kihlattunsa.

Jukka esitteli uskomattoman kauniin kultansa Instagram-tilillään yhteisen vuosipäivän kunniaksi.

– Sanotaan, että kihloissa on kiva olla! Meille tuli vuosi täyteen ja käytiin merkkipäivän kunniaksi tutustumassa naapurin tornitaloon. Ruoka oli erittäin hyvää ja seura vielä parempaa! Kiitos Mirva, Jukka kirjoitti taannoin päivityksensä yhteyteen.

Julkaisun mukaan kaksikko kihlautui 12. marraskuuta 2020.

Lue myös: Avointa pussailua kadulla! Tässä on näyttelijä Jukka Rasilan uusi rakas – paparazzikuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jukka Rasila (@jukkarasila)

Seiska uutisoi paparazzikuvineen jo syksyllä 2020 Jukan löytäneen uuden rakkaan, jonka seurassa hänet oltiin nähty läheisissä tunnelmissa niin Oulussa kuin Turussakin.

Lue myös: Näyttelijän sinkkupäivät päättyivät! Putouksesta tuttu Jukka Rasila suhdehuhujen pyörteissä – pussailukuvat Seiskassa!

Seura-lehdelle Jukka paljasti lokakuussa, että hänen sinkkuaikansa päättyi jo viime vuoden maaliskuussa, jolloin hän tapasi Mirvan.

– Mirva on sanonut minulle, että hänen olisi vaikea seurustella tupakoivan miehen kanssa. Olin ehtinyt olla reilu puoli vuotta polttamatta, kun tapasimme. Minulla kävi mahtava tuuri! Jukka kertoi lehdelle.

Jukka on aiemmin ollut vaitonainen parisuhteistaan, eikä ole juurikaan yhteiskuvia julkaissut rakkaansa kanssa sosiaalisessa mediassa.

Jukka Rasila
Seiska julkaisi Jukan ja uuden rakkaan paparazzikuvat syksyllä 2020.

Eron jälkeen ystäviä

Jukka kertoi Seiskalle syyskuussa 2019 erostaan Katjan kanssa vähäsanaisesti.

– Olen ollut sinkkuna jo pitkän aikaa. En kuitenkaan ryhdy puimaan eron syitä, koska ne eivät kuulu muille, Jukka kommentoi.

Lue myös: Näyttelijä Jukka Rasila aloitti kuntokuurin - loukkaantumiset varjostaneet urheilemista: En pystynyt vuoteen pelaamaan jääkiekkoa!

SEISKA 46/2019 Jukka kertoi Seiskalle viime syksynä olevansa jälleen sinkku. Hän seurusteli ex-rakkaansa kanssa viisi vuotta.
SEISKA 46/2019 Jukka kertoi Seiskalle syksyllä 2019 olevansa jälleen sinkku. Hän seurusteli ex-rakkaansa kanssa viisi vuotta.