Katso kuvat!
Nooralotta Neziri ja Nea Neziri

Vau, mitkä siskokset! Aiturikaunotar Nooralotta Neziri esittelee tyrmäävän kauniin Nea-siskonsa: ”Liittolaiseni, viihteeni, kriitikkoni ja suurin fanini” - katso!

Kotimaa | 30.07.2021 12:24

Aitajuoksija Nooralotta Neziri joutui kohtaamaan valtavan pettymyksen heinäkuun alkupuolella, kun hän loukkasi takareitensä harjoituksissa. Reisivamman takia Neziri, 28, joutui jättämään parhaillaan käynnissä olevat Tokion olympialaiset väliin vain viikkoja ennen kauden päätavoitetta.

Kausi päättyi saman tien, mutta loukkaantumisesta huolimatta Nooralotta on kuvannut arkeaan ahkerasti Instagram-tililleen. Aiturikaunotar on kuntouttanut itseään, käynyt patikointiretkillä sekä toiminut mallina erilaisissa kuvauksissa.

Jyväskylässä asuva Nooralotta julkaisi tällä viikolla harvinaisen yhteiskuvan siskonsa Nean kanssa, kun sisarukset poseerasivat valokuvaaja Toni Rutaselle. Tuoreessa otoksessa Nooralotta ja Nea on kuvattu vesistön äärellä samanlaisissa mustissa topeissa ja farkuissa.

Lue myös: Yleisurheilija Nooralotta Nezirin pikarakkaus: kihloihin alle vuoden suhteen jälkeen!

Kauniin kuvan kuvatekstissä Nooralotta kertoo läheisestä sisarussuhteestaan Nean kanssa.

- Minun tukeni, liittolaiseni, viihteeni, yleisöni, kriitikkoni, suurin fanini, paras ystäväni... siskoni Nea Neziri, Nooralotta kirjoitti tämänviikkoisessa päivityksessä.

Ennen siskokuvan laittamista someen Nooralotta oli julkaissut myös videon hauskasta kuvauspäivästä Nean ja valokuvaaja Tonin kanssa.

- Eilisillasta. Kiva kuvaussessio Toni Rutasen ja Nea Nezirin kanssa. Jotain todella kivaa on tulossa, Nooralotta kirjoitti.

Lue myös: Nooralotta Neziri avautuu kesän ongelmistaan: ”Lyyhistyin mieheni viereen itkuisena”

Nooralotta on poseerannut Rutaselle myös yksin. Viime viikolla aitajuoksijatähti julkaisi kuvasarjan, jossa Nooralotta poseeraa mustassa pitkähihaisessa bodyssa pukuhuoneessa.

Voit selata upeita kuvia painamalla nuolinäppäintä kuvan laidassa.

Kun Nooralotta on sivussa Tokion olympialaisista, Suomessa naisten 100 metrin aitajuoksussa edustavat Annimari Korte ja Reetta Hurske. Molemmat tavoittelevat Tokiosta vähintään välieräpaikkaa.

Lue myös: Nooralotta Neziri upeana Katri Niskasen luomuksessa – yli 80 000 euron kaulakoru!

Alla lisää kuvia ja videoita Nooralotan instagram-tililtä.

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:All Over Press & Toni Rutanen / Nooraolotta Nezirin Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!