fbq
sara forsberg

Vau, mikä ranskatar! Sara Forsberg lumoaa uudessa tyylissään

Radiojuontaja Sara Forsberg, 28, fiilistelee tuoreessa somejulkaisussaan uutta tyyliään.

Sara julkaisi Instagram-tilillään kaksi kuvaa, joissa hän poseeraa minimalistiseen mustavalkoiseen asuun sonnustautuneena. 

Päällään hänellä on musta villapaita sekä mustavalkoinen ruudullinen hame. Asunsa hän viimeisteli mustalla villabaskerilla.

Sara on ilmeisesti myös käynyt kampaajalla, sillä hänen tummat kutrinsa ovat huomattavasti lyhyemmät kuin aiemmin. Kaunis leikkaus trendikkäällä verho-otsatukalla sopii radiojuontajalle todella hyvin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Tänään joku luuli minua ranskalaiseksi. Otan sen kohteliaisuutena, Sara kirjoitti julkaisuunsa vapaasti suomennettuna.

Sara Forsbergin firma nousukiidossa - liikevaihto lähes kolminkertaistui!

Sijainnikseen Sara on merkinnyt Lontoon itäosassa sijaitsevan Shoreditchin alueen. On toistaiseksi epäselvää, miksi radiojuontaja oleskelee Isossa-Britanniassa. 

Seuraajat ihastuivat Saran uuteen tyyliin.

Omg ihana, eräs fani kehui.

Kaunista, toinen totesi.

Sara Forsberg esitteli salityyliään – persikkatrikoille sataa ylistystä: ”Upee”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Big Brother Suomen julkkiskaudellakin nähty Sara juontaa Hitmix-kanavalla iltapäiväohjelmaa Oku Luukkaisen kanssa. Sara on myös nähty Pallon ympäri -seikkailuohjelmassa sekä äskettäin myös Atlantin yli -sarjassa.

Sara nousi julkisuuteen vuonna 2014 julkaistulla Youtube-videollaan, joka keräsi nopeasti miljoonia katselukertoja ympäri maailmaa.

Atlantin yli: Sara Forsberg avautuu lapsettomuudestaan – ”Se iskee vasten kasvoja”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy