fbq
Kotimaa
20.04.2021 20:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram
Sointu Borg, Kuva Pasi Murto
Vau! Diili-finalisti Sointu Borg harvinaisessa yhteiskuvassa räppäripuolisonsa Solosen kanssa: ”Nostakaa toisianne ylöspäin!”
Kotimaa
20.04.2021 20:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram

Televisiosta tunnettu kauppatieteiden maisteri Sointu Borg, 28, on seurustellut jo usean vuoden räppäri Tomi Solosen kanssa. Lyömättämät-radio-ohjelmasta tunnettua riimitaituria harvoin nähdään Diili-kisailijan sosiaalisessa mediassa, vaikka he elävät saman katon alla.

Avopari vaikuttaa siitä huolimatta hyvin onnelliselta niissä muutamissa yhteiskuvissa, joita heistä on Instagramissa. 

- Ollaan oltu yhdessä abouttiarallaa 4 vuotta, ja haluttaisiin siihen vielä 400 vuotta päälle, Sointu iloitsee.

Lue lisää: Suosikkiräppärin kanssa seurusteleva Diili-kaunotar Sointu Borg parisuhteestaan: ”Ainakaan vielä hänen mielenterveytensä…” 

Räppäri hallitsee selvästi sanojen salat, sillä Soinnulle on ollut tärkeää kuulla kumppaniltaan kannustavia puheita. Tosi-tv-kilpailija muistuttaakin, kuinka paljon hänelle merkitsee rakkaansa tuki kaikessa tekemisessään.

Lue myös: Tosi-tv-kaunotar Sointu Borg kohutusta Bimbo Oy -ohjelmasta: ”Olin tuolloin aivan eri ihminen kuin nyt” 

- Jos parempi puoliskosi kertoo jostain haaveestaan tai ambitiostaan, niin tue ja kehu. Älä ikinä naura, vähättele tai lyttää. Nostakaa toisianne ylöspäin. Maailma on täynnä lyttääjiä sekä kriitikkoja ja monen ihmisen pahin kriitikko asuu valmiiksi siellä omien korvien välissä. Sen takia pahin kriitikko ei saisi olla se ihminen siellä kotona. Totta kai se eläminen on ajoittain kädenvääntöäkin jokaisessa parisuhteessa aina välillä, mutta silti, Sointu kertoo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sointu Borg (@sointuorvokki)

Diilin aikana

Osallistuessaan Diili-kilpailuun Sointu tarvitsi Solosen kannustavia sanoja jaksaakseen eteenpäin. 

- Tomille soitin Diilissä pari kertaa, kun tuli itku väsymyksen sekä turhautumisen takia. Vastaus oli, että ”nyt sä näytät, mistä sut on tehty”. Tätä piirrettä arvostan ehkä eniten ikinä.

Lue myös: Törkyviestien määrä räjähti! Diili-kaunotar Sointu Borg: ”Luulisi, että ihmisillä olisi edes jotain tapoja” 

Maisteri muistuttaakin päivityksellään kaikkia muita siitä, että hekin ovat rakkauden arvoisia.  

- Sinäkin siellä ansaitset kumppanin, joka rakastaa sinua virheinesi ja kannustaa kasvamaan ja kehittymään ihmisenä. Jos se toinen puolisko jatkuvasti aliarvioi, naljailee, vittuilee ja vetää sua alaspäin, niin suosittelen laittamaan vaihtoon! Elämä on lyhyt. Älä ikinä jää toksisiin ihmissuhteisiin velvollisuuden tunteen takia, Sointu lataa.

Sointu nähdään Jaajo Linnonmaan luotsaaman Diili-ohjelman finaalissa 26. huhtikuuta. Vastassaan hänellä on markkinointiyrittäjä Petri Matero.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sointu Borg (@sointuorvokki)

Pelkäsi joutua naurunalaiseksi

Sointu paljasti 16. maaliskuuta sosiaalisessa mediassa, että meinasi jättää osallistumatta yrittäjähenkiseen televisiokilpailuun. Hän ei halunnut joutua naurunalaiseksi Diilin takia. 

Lue lisää: Meinasi jättää leikin kesken! Sointu Borg kertoo Diili-ohjelmaan liittyvistä peloistaan: Välillä pitää näyttää persettä ja vähän keskaria perään 

- Pelkäsin, että lähtemällä kisaan mukaan haukkaisin aivan liian ison palan kakkua. Pääni täyttyi aivan typeristä ajatuksista, Sointu kertoi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sointu Borg (@sointuorvokki)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »