fbq
Kotimaa
06.09.2021 16:02
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen
Vappu Pimiä
Vappu Pimiä liikuttui Mikko Leppilammen paljastuksesta: "Tuli mietittyä, että pitääkö minun hypätä paikkaamaan Mikkoa"
Kotimaa
06.09.2021 16:02
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen

Suosikkijuontaja Vappu Pimiää, 43, mietitytti eilisen (5.9.) Tanssii tähtien kanssa -ohjelman avauslähetyksessä eniten juontajapari Mikko Leppilammen tilanne. Mikon piti lähteä kuvauksista aivan loppumetreillä, sillä hänen vaimonsa Beatan synnytys oli käsillä.

Lue lisää: Mikko Leppilampi paljastaa juuri ennen suoraa lähetystä: rakkaan synnytys on lähellä h-hetkeä - varautuu lähtemään kesken kuvausten!

- Varmasti eniten jännitystä herätti se, että Mikolla on tuollainen tilanne. Jännitimme viime metreille saakka, joutuuko hän lähtemään kesken lähetyksen pois. Se oli päällimmäisenä mielessä.

- Juontaessa ja show’n aikana kyllä pystyy keskittymään, mutta mainoskatkoilla tuli mietittyä, että pitääkö minun hypätä paikkaamaan Mikkoa. Siihen oli kyllä varauduttu.

PIDÄTTELEE KYYNELEITÄ

Yhdessä pitkään juontanut kaksikko ovat toisilleen läheisiä. Mikko on Vapulle paitsi kollega myös tärkeä ystävä.

- Itkettää nytkin. Olen tässä monta kertaa liikuttunut päivän aikana ihan kyyneliin. Olen onnellinen ystäväni puolesta, että näin ihana asia heidän perheessään tapahtuu.

Kahden lapsen äiti Vappu elää vahvasti juontajaparinsa elämänvaiheen mukana.

 - Olen niin hirveän onnellinen heidän puolestaan kaikella tapaa. Minua alkoi ihan vatsaan sattua, kun ajattelin synnytystä. Minulla siitä on jo aikaa, mutta kyllä se tietysti herkistää.

Vappu Pimiä
- Olimme sopineet jo ennakkoon harjoituksissa, että Mikon ei tarvitse laittaa minulle mitään muuta kuin ”nyt” tai pelkkä huutomerkki WhatsAppissa, niin tiedän, että nyt se tapahtuu, Vappu sanoo.

SIENESTYS RENTOUTTAA

Vappu kertoo lopettaneensa Maajussille morsian -ohjelman kuvaukset viime viikon tiistaina. Siitä hän hyppäsi suoraan TTK:n pariin heti keskiviikkona, mutta lomaillakin hän on onneksi ehtinyt.

- Vietin ihanan kesäloman, ja pääsin viettämään perheen kanssa paljon aikaa.

Juontajatähti aikoo mennä joka viikonloppu mökilleen rentoutumaan.

- Vaikka sielläkin teen töitä ja tankkaan näitä juontotekstejä, niin sienimetsä on hyvää vastapainoa tälle arjelle.