Shirly ja Sanni

Valtavasti tsemppiviestejä! Näin Shirly Karvinen kommentoi Linnanahteen podcastissa välejään Sanniin: "En nyt varsinaisesti ole salannut mitään"

Kotimaa | 12.04.2021 20:02

Juontaja-toimittaja Aki Linnanahde, 42, sai omaan YouTubessa (10.4.) julkaistuun podcast-lähetykseensä vieraakseen radiojuontaja Shirly Karvisen, 28. 

Aki ja Shirly juttelivat muun muassa työasioista, erilaisista ihmisten mielikuvista, misseydestä sekä lehtiotsikoista. Aki kysyy Shirlyltä, miltä tuntuu, kun hänestä ja Sannista on nostettu otsikoihin naisten halailu- ja pusuttelukuvia.

- On se aika hurjaa, ja kyllä se tuntui tosi alastomalta, vaikka silloin, kun näki ensimmäisen kerran lehdessä tästä. Se on myös semmoinen puoli, minkä kanssa on elänyt koko elämän, ihan lapsuudesta saakka. En voi sanoa, että olen sitä kieltänyt itsessään, mutta kun on elänyt tietynlaisessa ympäristössä ja olet saanut tietyn mallin vanhemmilta, perheeltä, ystäviltä, lastenohjelmista... ja olet vain elänyt tietynlaisessa yhteiskunnassa. En nyt varsinaisesti salaillut, mutta kuitenkin jollain tavalla. Niin se lävähtää sillai mustaa valkoisella lehden kanteen, Shirly pohtii avoimesti haastattelussa.

Lue myös: Piilosuutelua hienostokujalla! Shirly Karvinen viihtyy Sannin luksuslukaalissa – paparazzikuvat Seiskassa!

Aki kysyy Shirlyltä myös, miltä tuntuu, kun yhdistetään samaan sukupuolta olevaan henkilöön. Shirly kertoo taas, että vaikka hän ei varsinaisesti ole itseltään salaillut mitään, niin se on sellainen puoli hänessä itsessään, mitä hän ei ole suostunut katsomaan kunnolla.

- Luonnollisesti en välttämättä ole silloin ihan hirveästi puhunut siitä mun läheisille tai vaikka mun vanhemmille. Jouduin soittamaan sellaisen puhelun, mihin mä en esimerkiksi olisi ollut valmis, että "hei, äiti ja iskä, nyt on semmoinen tilanne, että joo, oon aina ollut vaikka kiinnostunut miehistä, mutta niin, kyllä mahdollisesti myös naisetkin kiinnostaa", Shirly mainitsee mutta kertoo kaiken olevan nyt hyvin.

- Siitä on toivuttu, Shirly mainitsee.

Huikea palaute sai kyyneleet silmiin

Eilen sunnuntaina Shirly julkaisi omalla Instagram-tilillään tunteikkaan päivityksen, jossa hän kiitteli someseuraajiaan sydämien kera.

Fiilis kaikista viesteistä mitä ootte laittanut Aki Linnanahteen podcastiin liittyen KIITOS! Mua jännitti ihan hirveästi puhua niin avoimesti niin henkilökohtaisista asioista, mutta täällä on saanut kyyneleet silmissä lukea teidän viestejä. Vitsi mitä tyyppejä ja tarinoita siellä ruudun toisella puolella. Huh, Shirly kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Lukuisat kaunottaren someseuraajista kävivät kiittelemässä kaunotarta hänen avoimuudestaan, mukaan lukien radiojuontaja Esko Eerikäinen, näyttelijä-juontaja Christoffer Strandberg, radiojuontaja Suvi Hartlin, malli Ninja Sarasalo ja missikeisarinna Sunneva Sjögren.

Kiitos, että uskallat olla avoin! Moni nuori ja vähän vanhempikin rohkaistuu ja tämä kannustaa muistakin tekemään samoin, kehui puolestaan hyvinvointiyrittäjä Jutta Larm.

Lue myös: Käsi kädessä ostoksilla! Sanni ja Shirly Karvinen eivät peittele lämpimiä välejään

Shirly lähti Karibialle

Tänään maanantaina (12.4.) julkistettiin uudet Selviytyjät Suomi -ohjelman osallistujat, ja paljastui, että Shirly on yksi Karibialle kuvauksiin lähteneistä kilpailijoista.

Pakkasin tavarat ja lähdin kohti Karibian rantoja. Saa nähdä mitä reissu tuo mukanaan. Nähdään tulevalla Selviytyjät Suomi kaudella! Moikka tyypit, palataan, Shirly oli kirjoittanut ajastettuun julkaisuunsa.

Shirlyn lisäksi tulevalla kaudella nähdään myös muotialan yrittäjä Susanna Penttilä, radiojuontaja Ville "Viki" Eerikkilä, reality-tähti Ella Toivainen, muusikko ja malli Paul Elias Uotila, Miss Suomi 2014 Bea Toivonen, tv- ja radiojuontaja Lauri Salovaara, fitnessin maailmanmestari 2019 Eveliina Tistelgren, Suurin pudottaja Suomen -voittaja 2020 ja meikkitaiteilija Aarni Mikkola, esiintyjä ja media-alan yrittäjä Sanna Pikkarainen, näyttelijä ja muusikko Jon-Jon Geitel, tangokuningatar Eija Kantola, reality-tähti Daniel Lehtonen, laulaja ja somevaikuttaja Tuuli Oikarinen, ex-lumilautailija Heikki Sorsa ja ammattiscoottaaja Helmeri Pirinen.

Lue myös: Kuvaukset Karibialla! Tässä ovat uudet Selviytyjät-kilpailijat: mukana Shirly Karvinen, Bile-Dani, Susanna Penttilä ja BB-Ella!

Sannin ja Shirlyn huomiota saanut pussausvideo:

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram ja YouTube
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!