fbq

Vahinkoaltis koala pelastettiin jälleen kiipelistä - hellyttävä video!

Vahinkoalttiiksi kuvailtu koala on pelastettu jo kolmatta kertaa. Tällä kertaa eläin, joka hankkiutuu jatkuvasti hankaliin tilantieisiin, oli saanut päänsä jumiin aidan rakoon.

Koala pelastettiin ensimmäisestä kiipelistään tammikuussa 2016. Silloin se löydettiin tiedottomana puun juurelta. Se oli mitä todennäköisimmin pudonnut. Eläin joutui viettämään viikon toipuen Fauna Rescue-järjestön huomassa, ennen kuin se oli riittävän hyväkuntoinen vapautettavaksi takaisin luontoon. Fauna Rescuen ja koalan polut kohtasivat uudestaan saman vuoden marraskuussa, kun eläin jäi auton alle. Se vietti jälleen lyhyen ajan ihmisten hoidettavana, ennen kuin se pääsi jatkamaan elämäänsä. Kaikki oli hyvin, kunnes samainen koala löydettiin viime viikolla jälleen uudesta kiperästä tilanteesta. 

Viimeisimmin koala oli saanut päänsä jumiin aidan rakoon vaeltaessaan SA Power Network-sähköaseman alueella Adelaidessa, Australiassa. Fauna Rescue kutsuttiin jälleen apuun. Suuren, urospuolisen koalan kerrotaan selvinneen tilanteesta loukkaantumatta.

Lähde: Metro UK