fbq
Kotimaa
26.08.2021 20:03
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Seiskan toimitus
Hannele Lauri
Uutuuskirja paljastaa uusia puolia Hannele Laurin ja Vesa-Matti Loirin suhteesta – avioliitosta puhetta, seksiä vain sinkkuna...
Kotimaa
26.08.2021 20:03
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Seiskan toimitus

Otava julkaisi torstaina 26.8. uutuuskirjan Hannele Laurista. Kirja kantaa nimeä Hannele, näyttelijä ja sen on kirjoittanut Panu Rajala. Kirja käy kattavasti läpi arvostetun näyttelijän uraa, elämää ja valintoja. Kirjassa kerrotaan sangen yksityiskohtaisesti myös Hannele Laurin ja Vesa-Matti Loirin suhteesta.

Lue myös: Näin Hannele Lauri juhli elämäntyöpalkintoaan: Lasi konjakkia ja puhelu Vesku Loirilta!

- Loirissa ja Laurissa on kummassakin erityinen annos erotiikkaa, sen he ovat toisissaan tunnistaneet ja itsessään tunnustaneet. Se on myös näyttelijän työssä välttämätön edellytys. ”Veskussa on sellaista erotiikkaa, josta hänen kaikki tulkintansa lähtee, tekee hän sitten kuinka pöhlöä tyyppiä hyvänsä”, uutuuskirjassa taustoitetaan.

Loiri ja Lauri eivät koskaan vieneet suhdettaan kihlaukseen asti. Suhteesta kerrotaan kirjassa näin:

- Kestävää suhdetta ei yritettykään. Vai oliko lopulta niinkään? ”On oikeastaan ihme, että me emme ole menneet naimisiin”, Vesku huokaisi Hannelen toisen aviomiehen, Teemu Rinteen, haastattelussa vuonna 2013. 

Lue myös: Hannele Lauri Loiri-kirjan suhdepaljastuksesta: Vesku ei kysynyt lupaa!

Vesa-Matti Loiri ja Hannele Lauri aloittivat suhteensa teatterikouluaikoina.

- Vesku muistelee ehdottaneensa, että he menisivät naimisiin ja hankkisivat neljä lasta, mutta tuskin tosissaan, Hannele nauraa. ”Ei me oltais tultu toimeen jokapäiväisessä elämässä”, hän sanoo päättäväisesti, uutuuskirjassa kuvaillaan.

Lue myös: Suhdeuteluista ärsyyntynyt Hannele Lauri: En tarvitse miestä elämääni!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »