fbq
Kotimaa
11.11.2021 10:18
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Janni Hussi
Uusi ura! Janni Hussi alkaa tarjota uudenlaisia hierontapalveluja
Kotimaa
11.11.2021 10:18
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Somepersoona ja radiojuontaja Janni Hussi, 30, on tehnyt uuden aluevalloituksen. Janni paljastaa sosiaalisessa mediassa, että hän on ollut mukana kehittämässä uudenlaista hierontakonseptia.

Aiemmin Janni paljasti, että ajatus uudesta yrityksestä on muhinut ajatuksissa alkuvuodesta lähtien.

- Tattadataaaa!! Nysse on auki, nimittäin Eho Hieronnan rekry!! Me ollaan kehitelty aivan timanttisen tiimin kanssa ihan uudenlaista hierontakonseptia, joka on syntynyt puhtaasti tarpeesta ja ajatuksesta saada hieronnasta osa jokaisen hyvinvointia.

Lue myös: Janni Hussi hyppää sänkyyn jo kahdeksalta illalla – näin Joel Harkimo käyttää oman aikansa

Spa-henkinen ympäristö

Janni kertoo, että yrityksellä on jo toimipiste ja rautainen porukka konseptin takana, mutta koulutettu hieroja on vielä haussa. Liikeidean tarkoituksena on helpottaa asiakkaan prosessia ajanvarauksessa.

- Valmisteltiin yhdessä ammattilaisten kanssa erilaisia paketteja, jotka voit tilata erilaisilla jäsenyyksillä. Etsitpä sitten pitkäjänteisempää vuosijäsenyyttä tai lyhyempää 3kk suhdetta, me hoidetaan just sulle sopivat paketit ja hieronnat! Ehon kanssa seuraava varaus ei unohdu ja hieronnasta tulee osa parempaa arkea, Janni kertoo Instagram-tilillään.

- Me halutaan luoda spa-henkinen viihtyisä ympäristö virvokkeineen päivineen, samalla tarjoten laadukasta hierontaa, joka oikeasti auttaa, eikä maksa satoja euroja käynniltä. Meidän toimipisteillä sun ei tarvitse tuijottaa anatomiankarttaa seinällä, vaan pääset hetkeksi irti arjen kiireistä rauhallisessa ympäristössä ja saat helpotuksen jumeihin.

Osakeyhtiö on saanut Y-tunnuksen syyskuun 21. päivä.

Janni Hussi on vuoden 2020 verotietojen mukaan tienannut viime vuonna ansiotuloja 48 918 euroa. Pääomatuloja hänellä oli 2 761 euroa, ja palautuksia kilahti tilille 5 507 euroa.

Lue myös: Anni Hautala palasi Aamulypsyyn - Janni Hussille kävi kalpaten

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi)