Uusi käänne: Stefan Therman maksoi 6 900 euron kännisekoilusakkonsa!

Kotimaa | 15.05.2021 17:31

Seiska uutisoi taannoin Stefan ”Stefu” Thermanin, 33, ulosottorikkomuksista. Ulosottoviraston Seiskalle (6.5.) toimittamassa todistuksessa liikemiehen piikki voudin suuntaan oli yli 100 000 euroa.

Viimeisimpänä merkintänä on maaliskuussa ulosottoon lipsahtaneet 6 900 euron sakot, jotka Stefu sai känniajelusta ja amfetamiinisekoilustaan.

Lue myös: Stefan Thermanin ulosottokurimus jatkuu – kohuliikemiehen huumesakot maksamatta!

Sakot Stefu sai toissa pääsiäisenä hypättyään rattiin riideltyään sen aikaisen avopuolisonsa Martina Aitolehden kanssa.

Riidan jälkimainingeissa Martina soitti poliisit Stefun perään ja loppu onkin historiaa, kuten myös pariskunnan päättynyt suhde. Tuoreimman lehden mennessä painoon uusin huumemaksu oli vielä maksamatta, mutta Seiskalle varmistetun tiedon mukaan Stefu on hoitanut huumesakkonsa (10.5.) pois voudin kirjoista.

VIDEO: Martinan ja Stefanin erokohu

Levin mökki kaupaksi?

Huhtikuun loppupuolella Seiska uutisoi myös liikemiehen myynnissä olevasta hulppeasta 484 neliön Levin-mökistä. 1 580 000 euron hintalapulla koristettua luksusluokan mökkiä myi asunnonvälittäjä Mira Kesselin. Stefu oli jakanut itse myös Instagramin tarinatosioon pirtistä kuvan. 24 tuntia näkyvään tarinaan mies oli päivittänyt haikeana myös tuntemuksiaan luopumisesta.

- Ajattelin laittaa Levin mökin myyntiin! Ei hyvältä tunnu koska mielestäni parhaimpia taloja tunturissa! Välillä pitää luopua, jotta voi tehdä uutta! Mies kirjoitti kuvien yhteydessä.

Seiskan tarkistellessa asiaa niin 14.5.2021 kyseinen kohde oli poistunut Miran yrityksen nettisivujen myytävät kohteet -osioista. Seiska ei tavoittanut Stefua eikä Miraa kommentoimaan onko mökki myyty vai ei.

Lue myös: Outo omistus- ja vakuutusjärjestely! Stefan Thermanin hankkimaa öky-Bentleytä ei saisi käyttää yksityisajoihin – kuvat harvinaisesta autosta!

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!