Vain Seiskassa!

Uskomattomat pakarat! Meksikolainen Yanet, 30, on ”maailman seksikkäin säätyttö” – Ylen säälähetysten supersuositulta Anniina Valtoselta, 31, suorat sanat: ”Ei kauheasti arvostusta”

Kotimaa | 26.02.2021 19:58

Meksikolainen Yanet García nauttii sosiaalisessa mediassa järisyttävää suosiota. Suklaasilmäisellä tummaveriköllä on Instagramissa hurjat 13 miljoonaa seuraajaa, eikä 14 miljoonan rajapyykki ole enää sekään kaukana.

Myös neiti Garcían sääennustukset kotimaansa televisiossa ovat supersuosittuja. Niitä tapitetaan paitsi Meksikossa, myös muualla maailmassa – eikä mielenkiinnon kohteena ole pelkästään se, onko luvassa poutaa vai sadetta.

Lue myös: Huh hellettä! Maailman seksikkäin säätyttö heruttaa somessa todella antavasti - kuvat!

Ennen televisiouraansa mallina työskennellyt Yanet selostaa säätiedotuksia asuissa, jotka saisivat Suomessa aamukahvit väärään kurkkuun. Se kertoo jo paljon, että Playboy on kehunut Yanetin olevan ”tyttö, jonka takia haluat katsoa säätiedotuksen.”

Oikea meteorologi

Ilmeisen paljon jalkakyykkyä tehneen Yanetin pakaroita on joissain yhteyksissä ylistetty jopa koko Väli-Amerikan parhaiksi. Jo pelkästään tästä uskaltanee päätellä, että iloisen kaunottaren säälähetyksissä kiinnostaa muutkin kuin korkea- ja matalapaineen rintamat.

Tiettävästi tummaveriköltä kuitenkin puuttuu meteorologin koulutus, joten siksi häntä on luonnehdittu säätytöksi. Sen sijaan Ylen säälähetyksissä nähtävä Anniina Valtonen, 31, on pesunkestävä meteorologi ja oikea säätieteen ammattilainen.

Lue myös: Maailman seksikkäin säätyttö erosi: poikaystävä halusi mieluummin viettää aikaa Call of Duty -pelin parissa - "En voinut antaa hänelle huomiota!"

”Jokainen tavallaan, mutta…”

Anniinalle Yanet on entuudestaan tuttu tapaus, josta puhuminen saa nastolalaisen pyörittelemään silmiään.

– Jokainen tavallaan, mutta hän ei ole meteorologi. Siinä mielessä hän ei myöskään saa meidän ammattikunnaltamme kauheasti arvostusta, Anniina pamauttaa ja hymähtää huvittuneena perään:

– On minullekin Suomessa tultu sanomaan, että miksi ihmeessä luen seitsemän vuotta meteorologiksi, kun kerran hänkin pääsee bikineissä sinne heilumaan ja kertomaan säästä?

Lue myös: Ylen supersuosittu meteorologi Anniina Valtonen Kultainen Venla -ehdokkuudestaan: Minua alkaa nolottaa ihan hirveästi!

Näin Suomessa. Ihka oikea meteorologi Anniina Valtonen luottaa asiallisen hillittyyn tyyliin Ylen säälähetyksissä.
Näin Suomessa. Ihka oikea meteorologi Anniina Valtonen luottaa asiallisen hillittyyn tyyliin Ylen säälähetyksissä.

Ei menisi läpi Suomessa

Voi vain kuvitella sitä hulabaloon määrää, mikäli myös kylmässä Pohjolassa meteorologit kekkuloisivat suorassa säälähetyksessä ultrakireissä makkarankuorissa tai minimekoissa. Anniina muistuttaa, että jo pelkästään hänen tennarivalintansa aiheutti aikoinaan valtavan haloon.

Lue myös: Katsojat kauhistuivat! Anniina Valtonen vaihtoi korkokengät tennareihin – suosikkimeteorologi vastaa palautevyöryyn: Olen sentään opiskellut seitsemän vuotta!

– Kun siirryin Neloselta Ylelle, minulle annettiin aluksi korkokengät. Ne jalassa minulla on kuitenkin epämukava olo, joten puvustuksesta ehdotettiin, että ota siistit valkoiset tennarit.  Ei meistä kukaan osannut arvata sitä kauhistuneen palautteen määrää! hän hämmästelee.

Lue myös: Kiusaajilla karu kohtalo! Koulussa hyljeksitty suosikkimeteorologi Anniina Valtonen puhkesi kukkaan lukiossa

Terkkuja Nastolasta! Suomessa säätä ei ennusteta ultrakireissä makkarankuorissa tai kaikkien aikojen minimekoissa. - Sellainen ei ehkä oikein ole meidän kulttuuriamme, Anniina Valtonen naurahtaa.
Terkkuja Nastolasta! Suomessa säätä ei ennusteta ultrakireissä makkarankuorissa tai kaikkien aikojen minimekoissa. - Sellainen ei ehkä oikein ole meidän kulttuuriamme, Anniina Valtonen naurahtaa.

Pakarat pääosassa

– Valkoiset tennarit ovat kuitenkin minun juttuni eivätkä ne tee minusta mitenkään vähemmän uskottavaa. Olen sentään opiskellut meteorologiaa seitsemän vuotta ja uskallan väittää tietäväni siitä jotain, Anniina näpäyttää.

Siinä missä somen supertähti Yanet nauttii täysin rinnoin menestyksestään ja poseeraa auliisti milloin miestenlehdissä, milloin muuten vaan puolialastomissa kuvissa, Anniina pitää mieluusti etäisyyttä ylimääräiseen julkisuuteen. Instagram-tilikin on yksityinen.

Lue myös: Suomen suosituin tv-meteorologi Anniina Valtonen paljastaa: Näin löysin mieheni!

– Ja sekin on mieheni ja minun yhteinen Insta-tili, Anniina naurahtaa.

Yanet sen sijaan julkaisee seuraavanlaista materiaalia:

Kulttuurillisia eroja

– Niinhän se on, että nämä ovat vähän kulttuurillisia eroja. Jenkeissä kaikesta – myös säälähetyksistä – halutaan tehdä show’ta, mahdollisimman näyttävää ja jopa överiä. Etelä-Amerikassa säätytöt ovat minimekoissa ja esittelevät jotain ihan muuta kuin säätä. He eivät ole meteorologeja, vaan näyttelijöitä ja malleja, Anniina huomauttaa.

Anniinan tietojen mukaan joissakin Euroopan maissa meteorologin koulutus on armeijapohjainen.

– He ovat siis maansa armeijan palkkalistoilla. Täällä Suomessa taas meteorologiksi opiskellaan yliopiston kautta, seitsemän vuotta alaa päntännyt lahtelainen kertoo.

Lue myös: Tiskaamosta paistopisteelle! Täällä Ylen supersuosittu meteorologi Anniina Valtonen työskenteli ennen uraansa säämaailmassa – kuva!

Anniina muistuttaa sääennusteen olevan nimenomaan ennuste. – Moni luulee, että se on lupaus. Kerromme vain, mitä hyvin suurella todennäköisyydellä tapahtuu.
Anniina muistuttaa sääennusteen olevan nimenomaan ennuste. – Moni luulee, että se on lupaus. Kerromme vain, mitä hyvin suurella todennäköisyydellä tapahtuu.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto & Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!