fbq
Kotimaa
24.05.2021 12:02
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press
Ville Koistinen
Uransa lopettanut kohukiekkoilija Ville Koistinen aloitti uudet työt - laskee kaljaa tamperelaiskuppilassa!
Kotimaa
24.05.2021 12:02
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press

Muun muassa Tampereen Ilveksessä, NHL:ssa, KHL:ssa ja Keski-Euroopassa pelannut kolminkertainen jääkiekon MM-mitalisti Ville Koistinen, 38, oli muutama vuosi sitten julkisuudessa aivan muista kuin urheiluun liittyvistä ansioista. Rankka aviokriisi oli päällä, ja Ville sai 1200 euron sakot vaimonsa pahoinpitelystä.

Äskettäin päättyneen liigakauden Ville Koistinen aloitti HPK:ssa, jossa hän ehti pelata kahdeksan ottelua. Sitten vikkeläliikkeisen puolustajan 20-vuotinen ura päättyi loukkaantumiseen.

Lue myös: Entinen Leijonat-pelaaja tuomittiin vaimonsa pahoinpitelystä – Repi hiuksista ja potki!

Koistinen ei jäänyt kotiin peukaloita pyörittämään. Hän osti ravintola Wanhan Tapin, joka sijaitsee Tampereen Nekalassa. Kaupparekisteritietojen mukaan Koistinen on huhtikuussa nimitetty ravintolayhtiön toimitusjohtajaksi.

- Siellä Ville laskee olutta asiakkaiden tuoppeihin ja kantaa pöytiin ruoka-annoksia. Tapin viehättävät tarjoilijattaret opettavat Villeä alan hommiin, Seiskalle turistaan Wanhan Tapin suunnasta.

Villellä on siis edessään uusi ura, ja aviokriisikin lienee selätetty. Rouva Koistinen käy Seiskan tietojen mukaan silloin tällöin Villen ravintolassa kuohujuomaa nauttimassa.

Lue myös: Huippujääkiekkoilija Ville Koistisen pahoinpitelykohussa yllättävä käänne – avioero raukesi!

Mikä Wanha Tappi?

Wanha Tappi on Tampereen Nekalan väelle tuttu kantapaikka, jonne tullaan istumaan iltaa tuopin äärellä tai nauttimaan aterioista.

Ja kun ravintolan pomo on tunnettu kiekkoilija, niin muitakin saman alan miehiä voi Tapissa bongata. Ravintolassa ovat käyneet asiakkaina muun muassa kiekkolegendat Raimo Helminen ja Ville Nieminen.

Entä mistä tulee ravintolan nimi Wanha Tappi? Samalla paikalla sijaitsi aikoinaan Tampereen Aluesäästöpankin eli TAPin konttori. Nyt pankin vanha kassaholvi on ravintolan vessa.