Rafaela Seppälä ja Kaj Forsblom

Unelmaliitto päättyy! Suomen rikkaimpiin naisiin lukeutuva Rafaela Seppälä hakee eroa yksin

Kotimaa | 23.09.2021 06:31

Suomen rikkaimpiin naisiin lukeutuva Rafaela Seppälä, 67, hakee avioeroa pitkäaikaisesta puolisostaan, galleristi Kaj Forsblomista, 72.

Pariskunta on ollut naimisissa vuodesta 2000. Julkisuudessa matalaa profiilia pitänyt aviopari ei hae eroa yhdessä. Viime vuoden joulukuussa, vain pari päivää ennen 20-vuotishääpäiväänsä käräjäoikeuteen jätettiin avioerohakemus. Puolen vuoden harkinta-aika päättyi viime kesänä. Rafaela on jättänyt kakkosvaiheen erohakemuksen käräjäoikeuteen, mutta koska tiedoksiantoa ei ole saatu toimitettua tulevalle ex-puolisolle, ero ei vielä ole lainvoimainen.

Rafaela oli ennen Kaj Forsblomia kertaalleen naimisissa. Liitosta on kaksi jo aikuista lasta, Lorna ja kuvassa vasemmalla oleva Alex.
Rafaela oli ennen Kaj Forsblomia kertaalleen naimisissa. Liitosta on kaksi jo aikuista lasta, Lorna ja kuvassa vasemmalla oleva Alex.

Rafaela on Sanoma-konsernin suuromistaja. Hänen omaisuutensa on yli 200 miljoonan euron arvoinen. Tuoreita tulotietoja ei Rafaelasta ole saatavilla, sillä hänen verotietonsa ovat olleet salaiset.

Kajlla on yli 40 vuoden kokemus arvostettuna galleristina. Hän aloitti uransa 1970-luvun lopulla Turussa. Kaj pyörittää Helsingin keskustassa menestyksekästä Galerie Forsblomia.

Lue lisää pariskunnan erosta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:Lehtikuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!