fbqTyrmäävä Salkkarit-kaunotar Mia Ehrnrooth koki kauhunhetkiä 16-vuotiaana – yöllinen kohtaus pelottaa edelleen: ”Yhtäkkiä katulamput alkoivat sammua yksitellen” | Seiska
Vain Seiskassa!
Mia Ehrnrooth

Tyrmäävä Salkkarit-kaunotar Mia Ehrnrooth koki kauhunhetkiä 16-vuotiaana – yöllinen kohtaus pelottaa edelleen: ”Yhtäkkiä katulamput alkoivat sammua yksitellen”

Kotimaa | 30.10.2021 21:02

Salkkareista tuttuja Mia Ehrnroothia, 34, ja Hanna Kinnusta, 41, maskeerataan Seiskan halloween-kuvauksiin. Vampyyreiksi muuntautuvat näyttelijät eivät tingi laadusta, vaikka takana on jo pitkä työpäivä helsinkiläisellä tv-studiolla.

– Tämä on oikein hauskaa vaihtelua. Kiva, kun ehdotitte tällaista, Mia myhäilee samalla, kun hänen normaalisti verevä ihonsa kalpenee kalman väriseksi.

Hannan silmät suurenevat lautasiksi, kun maskeeraaja Johanna ”Pinksu” Marjomaa kaivaa tekoveren esille.

– No nyt on panostettu, hän nauraa.

Lue myös: Näyttelijä Hanna Kinnunen avautuu tosielämän kauhujen yöstään – tuntematon mies seurasi kadulla: ”Keksin ryömiä auton alle”

Valot sammuvat saapasmaassa

Miakin on juossut henkensä edestä. Hän asui 16-vuotiaana Italiassa ensimmäisen ulkomaan mallikeikkansa yhteydessä. Sen aikainen asunto sijaitsi pikkukadun varrella.

Lue myös: Hrr, vampyyreina kauhistuttavat Salkkarit-tähdet Mia Ehrnrooth ja Hanna Kinnunen avautuvat sukunsa kummitustaloista!

– Eräänä yönä kävelin metrosta kotikadulleni. Silloin yhtäkkiä katulamput alkoivat jostain syystä sammua yksitellen kuin kauhuelokuvissa. Minut valtasi kummallinen tunne ja tajusin, että oli päästävä äkkiä pois.

– Se adrenaliinin määrä oli kyllä hurja. Olin nuorempana sprinttijuoksija, ja sinä yönä juoksin kyllä todella kovaa! Harmi, ettei kukaan kellottanut aikaani, Mia nauraa.

mia
Mallinakin työskennellyt Mia koki kauhun hetkiä ensimmäisellä ulkomaan mallikeikallaan 16-vuotiaaana. – Se Italian-reissu on kyllä jäänyt mieleen.

Hän myöntää yhä pelkäävänsä pimeää ja kertoo konkreettisen esimerkin.

– Edelleenkin, jos ulkona on pimeää – varsinkin nyt, kun ei ole vielä lunta – en ota mitään riskejä. Jos pitää käydä kotipihaan parkkeeratulla autolla, pyydän aina aviomiestäni ulko-ovelle valvomaan, ettei kukaan kidnappaa minua matkalla.

– Teen niin joka kerta, vaikka ovelta autolle on vain 20 metriä!

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Mia Ehrnrooth hylkäsi asuntosijoittamisen – keskittyy nyt näyttelemiseen ja yritykseensä

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Kristian Wallin

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!