fbq
Kotimaa
08.11.2021 22:30
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus ja MTV3
roope Salminen
Työt veivät Roope Salmisen yöunet: tulossa oma ohjelma, ohjaustyö siskon kanssa ja mystinen ulkomaanmatka – ”Valitettavasti tähän en voi…”
Kotimaa
08.11.2021 22:30
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus ja MTV3

Tämän viikon keskiviikkona (10.11). MTV3-kanavalla starttaa Roope Salmisen ideoima ja juontama Lauma-visailuohjelma. Ruutukasvo paljasti äskettäin Seiskalle suosikkipanelistinsa.

– Hauskinta panelistia en katraasta osaa valita, mutta väitän, että Shirly Karvinen tulee olemaan kauden yllättäjä, Roope paljastaa Seiskalle.

Lue myös: Roope Salmisen kaveriporukan kulttipelistä muodostui marraskuussa alkava gameshow!

laumailijat
Lauma-ohjelmassa nähdään Roopen lisäksi Fathi Ahmed, Heli Sutela,  Ernest Lawson, Juuso "Köpi" Kallio ja Shirly Karvinen (KUVA MTV3)

"Shirly on..."

Radiotoimittajana toimiva Shirly nähdään myös parasta aikaa pyörivässä Selviytyjät Suomi -sarjassa. Roopen mukaan ex-mississä on monia hyviä puolia vastaavanlaisiin kilpailuihin.

– Shirly on todella hauska. Hän on superterävä ja nopea. Lisäksi hän on hyvä ja ovela pelaaja. Hänellä ei ole sellaista koomikon mainetta vielä, joten väitän, että hän tulee räjäyttämään pankin monessa kotitaloudessa, Roope arvioi.

Lue myös: Roope Salmisen ökykoti tuli myyntiin: "Haikeaa tästä on lähteä"

Ensimmäinen ohjaustyö televisioon

Perjantaina telkkarissa nähdään Roopen ensimmäinen ohjaustyö kautta historian, kun televisiosta tulee Nenäpäivä-lähetys.

– Käsikirjoitin ja ohjasin Katariina Havukaisen kanssa tämän vuoden Nenäpäivä-sketsit. Tämä on ensimmäinen ohjaamani juttu televisioon.

Katariina kasvoi Roopen kanssa samassa perheessä, kun heidän vanhempansa Riitta Havukainen ja Eppu Salminen olivat parisuhteessa. Katariina on kutsunut Roopea veljekseen.

– Olen kiitollinen ja otettu, että tällaisia mahdollisuuksia suodaan, eli kaiken kaikkiaan jännä viikko, mikä näkyy myös yöunissa jännittämisen takia, Roope paljastaa.

Lue myös: Roope Salminen yllättää uudessa pestissä!

myyrä
Roope nähtiin juontajana Myyrä-ohjelman viime tuotantokaudella (KUVA MTV3)

Karkasi ulkomaille!

Seiskalle on saanut myös tietoja, että Roope olisi nähty lentokentällä.

– Valitettavasti tähän en voi muuta sanoa kuin, että olen ulkomailla työasioissa, ja tämä selviää sitten myöhemmin, Roope muotoilee.

Lue myös: Kuka heistä on myyrä? Tässä ovat ruutuihin palaavan seikkailuohjelman julkkikset!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »