fbqTurha haaveilla yksityisyydestä! Tässä on Valtteri Bottaksen piilopirtti – kuvat! | Seiska
Valtteri Bottas

Turha haaveilla yksityisyydestä! Tässä on Valtteri Bottaksen piilopirtti – kuvat!

Kotimaa | 20.10.2021 06:02

Formulakuski Valtteri Bottas, 32, paljasti äskettäin somessa vireillä olevan luksushuvilaprojektinsa.

Seiskan sitkeä tutkinta tuotti tulosta, ja selvisi, millaista ökylukaalia F1-tähti rakennuttaa.

Projekti sijaitsee Kilpisjärven kunnassa Käsivarren Lapissa. Kyseessä ei ole kovinkaan suojaisa tontti, sillä mökille on suora näköyhteys joka puolelta. Valtterin on siis turha haaveilla ylenmääräisestä yksityisyydestä.

Alue on ollut aiemmin yleistä maastoa, ja sen läpi on kulkenut julkinen hiihtoreitti.

Seiskan vieraillessa Kilpisjärvellä työmaalla oli hiljaista. Talo näytti kuitenkin ulkopuolelta suhteellisen valmiilta.
Seiskan vieraillessa Kilpisjärvellä työmaalla oli hiljaista. Talo näytti kuitenkin ulkopuolelta suhteellisen valmiilta.

Lue myös: Mitä ihmettä? Formulatähti Valtteri Bottas rakentaa ökymökkiä Lappiin

Laatikkomainen tyyli

Ulkopuolelta katsottuna mökkirakennukset näyttävät melko valmiilta. Kahdesta talosta koostuvassa luksushuvilassa on kaikkiaan 195 neliötä kahdessa kerroksessa.

Tontin pinta-ala lähentelee 3 700 neliömetriä.

Laatikkomaiset mökit erottuvat selvästi Kilpisjärven totutusta rakennuskannasta. Moderni huvila on kuitenkin kohtuullisen vaatimaton puitteiltaan.

Mökkejä hallitsee valtavat ikkunat, joista voi ihmetellä revontulia ja luonnon karua kauneutta.

Valtterin tuleva luksusmökki sijaitsee avaralla paikalla Kilpisjärvellä. Ensimmäiset naapurit ovat vain noin sadan metrin päässä.
Valtterin tuleva luksusmökki sijaitsee avaralla paikalla Kilpisjärvellä. Ensimmäiset naapurit ovat vain noin sadan metrin päässä.

Lue myös: Valtteri ja Tiffany-rakas yllättivät - pikavisiitti Lahteen

Paikka porealtaalle

Seiska vieraili katsomassa rakennusprojektin etenemistä lokakuun alussa, mutta tuolloin tontilla oli hiljaista. Talojen runko näytti olevan jo täysin pystyssä, mutta ulkona oli vielä rakennustarvikkeita, jotka oli peitetty pressuilla.

Papereista selviää, että huvilassa on iso eteinen, joka johtaa ruokailutilaan. Sen takaa avautuu oleskelutila, jossa on myös takka. Huvilan muonitus hoituu kätevästi avokeittiöstä.

Lapin-majan toisessa rakennuksessa on komea ja kookas autotalli, jonne mahtuu auton lisäksi myös vaikkapa moottorikelkkoja. Tallin perältä on kulku käytävään, jonka kautta pääsee saunatiloihin. Käytävä johtaa myös talon teknisiin tiloihin, jonne on sijoitettu tilava kodinhoitohuone.

Huvilan saunatiloihin on suunniteltu kaksi suihkupistettä. Saunasta on pääsy katetulle terassille, johon on jätetty valmiiksi paikka porealtaalle.

Valtterin talon yläkertaan johtavien rappujen yläpäässä sijaitsee aula, josta kuljetaan huvilan ainoaan makuuhuoneeseen. Tilavan huoneen perältä löytyy myös kylpyhuone.

Huvilan avaruutta lisää entisestään, että osa tilasta on auki kerrosten välillä. Huvilan katto on tasainen, mutta talon katteet tekevät siitä viiston.

Tiffany ja Valtteri ovat olleet tuttu näky Kilpisjärven maisemissa, joten ei ihme, että he halusivat sinne oman piilopirtin.
Tiffany ja Valtteri ovat olleet tuttu näky Kilpisjärven maisemissa, joten ei ihme, että he halusivat sinne oman piilopirtin.

Lue myös: Vartaloa nuoleva treeniasu! Valtteri Bottaksen Tiffany-rakas treenasi F1-radalla – kuva!

Uusi talli odottaa

Valtterin puoliso, australialainen ammattipyöräilijä Tiffany Cromwell, 32, paljasti kesäkuussa Ilta-Sanomissa rakastavansa Kilpisjärveä ja sen karun kauniita maastoja.

– Olemme olleet kolmesti Kilpisjärvellä. Se on minulle yksi niistä harvinaisista paikoista, joka on vielä melko koskematon. Se on villi ja täynnä luontoa. Paikka, johon voi paeta. Rakastan siellä olemista, Tiffany kertoi haastattelussa.

Valtterin formulakausi ja Mercedes-ura päättyy Abu Dhabin GP:hen joulukuussa. Sitten hän siirtyy täyttämään Kimi Räikkösen saappaita Alfa Romeon tehdastiimiin.

Onkin mahdollista, että Valtteri ja Tiffany nähdään joulunvietossa uudella mökillään. Ainakin Seiskan havaintojen perusteella näyttää siltä, että huvila on pian asumiskunnossa.

Formulatähti on pitänyt tukikohtanaan kotikonnuillaan Nastolassa sijaitsevaa asuntoaan, joka sijaitsee aivan rannan tuntumassa.
Formulatähti on pitänyt tukikohtanaan kotikonnuillaan Nastolassa sijaitsevaa asuntoaan, joka sijaitsee aivan rannan tuntumassa.

Lue myös: Huh, mikä Mersu! Valtteri Bottas myy urheiluautoaan netissä: ”Luovutan sen ostajalle henkilökohtaisesti!”

Kyläläisiä jännittää

Formulatähden ökymökki on herättänyt kilpisjärveläisissä mielenkiintoa jo etukäteen.

– Onhan se ollut tiedossa jo jonkun aikaa, että Valtteri rakentaa pirttiä. Se on herättänyt kylällä puhetta puolesta ja vastaan, Seiskalle kerrotaan.

– Vastaanolijat lähinnä pelkäävät mediaa, mutta tokkopa se tätä meidän kylää suuremmin rassaa. Itse odotan mielenkiinnolla, miten Valteri ja Tiffany ottavat Kilpisjärven omakseen, nimettömänä pysyttelevä kyläläinen tuumailee.

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto ja All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!