Tuoko tämä mies jalometallia Suomeen? Yhdistetyn mitalitoivo Ilkka Herola paljastaa: kitara mukaan Oberstdorfiin!

Kotimaa | 26.02.2021 08:22

Suomalaisittain olisi ihannetilanne, mikäli Pohjois-Savossa jouduttaisiin pilkkomaan parin viikon päästä lahjatontteja. Obertsdorfin MM-kisoissa suurimmat sinivalkoiset mitalitoiveet kohdistuvat nimittäin kuopiolaisen Puijon Hiihtoseuran erikoismiehiin.

Todellisena latutappajana tunnettu olympiavoittaja ja maailmanmestari Iivo Niskanen, 29, on tähdännyt tuloskuntonsa saksalaisladuille. Yhdistetyn sankari Ilkka Herolan, 25, timanttisen kova alkuvuosi lupaa sekin hyvää MM-menestystä ajatellen.

Lue myös: Kaljuna MM-ladulle! Suomen mitalitoivo Iivo Niskanen avautuu Seiskalle kurista ja paineista

Ilkka on aina tiedetty huimaksi hiihtäjäksi, mutta hyppäämisen kanssa on piisannut petrattavaa. Nyt sekin puoli on hiottu Kuopion kotimäessä viimeisen päälle kondikseen. Siitä osoituksena siilinjärveläinen on napannut alkuvuodesta komeita palkintopallipaikkoja.

– Nämä ovat ehdottomasti parhaat lähtökohtani MM-kisoihin. Takana on hyvä kausi ja monta hyvää viikonloppua. Tiedän, että minulla on potentiaalia tavoitella mitalia molemmista henkilökohtaisista kisoista, itsevarma Ilkka iloitsee Seiskalle.

Hyppynsä kuntoon saaneen Ilkka Herolan harteilla lepää paljon. – Kyllä massiivisille harteille paineitakin mahtuu, ei mitään ongelmaa. Luotan, että että olen mukana mitalitaistelussa!
Hyppynsä kuntoon saaneen Ilkka Herolan harteilla lepää paljon. – Kyllä näin massiivisille harteille paineitakin mahtuu, ei mitään ongelmaa. Luotan, että että olen mukana mitalitaistelussa!

Sulosointuja Saksassa?

Musiikkimiehenäkin kunnostautunut Ilkka paljastaa ottavansa myös rakkaan kitaransa mukaan Oberstdorfiin.

– Muutenkin on tosi mukava fiilis lähteä kisoihin, kun on hyvässä kunnossa. Menestyksen mahdollisuudet ovat hyvät, mutta elämäni ei mene sirpaleiksi, vaikka epäonnistumisia tulisikin.

Hyppynsä kuntoon saaneen mitalitoivon harteilla lepää paljon yhdistetyssä.

– Kyllä näinkin massiivisille harteille paineitakin mahtuu, ei mitään ongelmaa. Luottavaisena ollaan, että mitalitaistelussa olen mukana! Ilkka naureskelee.

Lue myös: Juha Miedon Oberstdorfin MM-kisojen mitaliennustus: hiihtolegenda nostaa esiin yhden asian Iivo Niskasesta

Lue lisää hiihdon MM-kisoista tuoreimmasta Seiskasta!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilkka Herola (@ilkkaherola)

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!