Katrie Daler

Tunteikas päivitys julki - ensiapukaunotar Katrie Daler sairasti koronan: "Koko kroppaa ja keuhkoja särki yli viikon"

Kotimaa | 26.07.2021 12:51

Aiemmin kohuliikemies Niko Ranta-ahoon, 33, yhdistetty missikaunotar Katrie Daler, 28, on sairastanut koronan.

Katrie kertoi asiasta tänään maanantaina (26.7.) Instagram-tilillään.

Kaunottaren mukaan oireet olivat järkyttävät, eivätkä hänen haju- ja makuaistinsa ole vieläkään palautuneet kunnolla

- PALJON on tapahtunut kuukauden aikana. Sairastin koronan vaikeilla oireilla, oli pahaa hengenahdistusta jossa esimerkiksi saturaatiot romahtivat joka kerta kun nousin sängystä, haju ja makuaisti ovat vieläkin poissa, 8 päivän korkea kuume joka ei laskenut lääkkeillä vei viimeisetkin voimat. Yskä, nuha. Koko kroppaa ja keuhkoja särki yli viikon, Katrie kirjoittaa.

Lue myös: Rohkeaa sivutissiä! Niko Ranta-ahoon yhdistetty ensiapukaunotar Katrie Daler esittelee muhkeita muotojaan - katso!

Kaunotar kertoo olevansa kiitollinen lähipiiren tuesta sairastamisen aikana. Hän paljastaa käyneensä veritulppaepäilyn takia jopa päivystyksessäkin.

- Ei muuten sit kiva tauti yhtään! En olis pärjännyt ilman mun perhettä ja ystäviä. Joka aamu baba toi aamiaisen oven taakse ja sain ruokakassit Vitolta.  Juteltiin ikkunan kautta hetki, kunnes olo vei taas sängyn pohjalle, jossain vaiheessa en jaksanut edes jutella yskimisen ja saturaation takia, sillon pelkäsin että palautuukohan keuhkot tälläsestä rääkistä ollenkaan. Päivystyksessäkin kävin kun epäily veritulpasta pohkeessa, jota särki.

Katrien mukaan hänen tyttärensä sairastui myös koronavirukseen. Kaunottaren mukaan hän pääsee tänään näkemään tytärtään ensimmäistä kertaa kolmeen viikkoon. 

- Adessa sai myös tartunnan oireettomana ja vietti karanteenia isällään mökillä, Adessa kysyi puhelimessa että ethän sä äiti kuole.Tänään nähdään 3 viikon jälkeen ja oon maailman onnellisin. Muitakin mulle isoja iloisia juttuja tulossa, niistä myöhemmin, Katrie mainitsee.

Lue myös: Huono näkö esti urahaaveen! Katrie Daler löysi kutsumuksensa: Autan päihderiippuvaisia!

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!