fbqTunteet heittelevät tähtiartistia! Laulaja Anna Puu elää hormonimylleryksessä: ”Maskarat poskilla monesti päivässä” | Seiska
Katso kuva!
Anna puu. Kuva Timo Korhonen

Tunteet heittelevät tähtiartistia! Laulaja Anna Puu elää hormonimylleryksessä: ”Maskarat poskilla monesti päivässä”

Kotimaa | 25.03.2021 13:41

Raskaana oleva laulaja Anna Puu, 39, paljastaa, että hänellä on raskauden takia tunteet pinnassa.

Muusikko saattaa joutua tunteidensa vietäväksi täysin yllättäen. Tunnettu artisti kertoo avoimesti Instagram-tilillään, miten herkästi hän saattaa purskahtaa itkuun. 

- Voitte vain kuvitella, millaista muutenkin itkuherkällä ihmisellä on kaiken tämän hormonimyllerryksen keskellä. En muista olleeni näin koko ajan liipaisimella 11 vuotta sitten. Maskarat poskilla monesti päivässä. Tänään olin tekemässä dubbaushommia, ja herkistyin yhdestä kohtauksesta niin, että hyvä jos sain replani sanottua. Tulipahan aitoa tunnetta käännökseen! Anna kertoo.

Lue myös: "Sori äiti ja iskä" - Anna Puu tiivisti teini-ikänsä yhteen lauseeseen ja kuvaan: ”Koen niin suurta hellyyttä tätä tyyppiä kohtaan” 

Lue myös: Talven villitys vei laulajan mukanaan! Aina iloisen Anna Puun hymy ei hyydy jäiden keskelläkään – pulikoi avannossa lumivallien suojissa 

Töiden teon lisäksi Annalle on tullut itkukohtauksia myös sosiaalisen median kautta, koska hän näkee siellä paljon vauvoihin liittyviä asioita. 

- Äsken tirautin vaihteeksi jollekin synnytystarinalle. Että jos itku puhdistaa sielua, niin ne sopukat on kohta tätä menoa hinkattu putipuhtaiksi!

Laulaja on onnellinen siitä, että häntä arvionsa mukaan naurattaa yhtä paljon kuin itkettää. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Puu (@annapuuofficial)

Raskaana

Laulaja paljasti joulukuun alussa ilouutisen, että hän odottaa lasta avopuolisonsa, musiikkituottaja Jukka Immosen, 42, kanssa.

Lue myös: Anna Puun raskausvatsa kasvaa - julkaisi hauskan kuvan hupaisalla vertauksella 

Pariskunta on seurustellut vuodesta 2016 lähtien, ja heidän ensimmäisen yhteisen lapsen laskettu aika on keväällä. Annalla on yksi lapsi aikaisemmasta suhteestaan. Laulajan esikoinen syntyi vuonna 2010.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Puu (@annapuuofficial)

Taloprojekti

Pariskunta osti pääkaupunkiseudulta viime vuoden alussa 1,5 miljoonaa euroa maksaneen lukaalin, joka kaipasi mittaavaa satojentuhansien hintaista remonttia Seiskan selvityksen mukaan.

1970-luvulla valmistuneesta ökykodissa remontoitavaa riittää, sillä siinä on lähemmäs 500 neliötä.

Lue myös: Anna Puu 1,5 miljoonan talokaupoista: ”Ajattelimme, että mennäänkö läpällä katsomaan!”

– Kyllä siellä töitä piisaa! Ihan hullun hommaahan se on, mutta päätimme ottaa haasteen vastaan. Talon arkkitehtuuri veti meitä puoleensa, ei niinkään pihamaa. Nykyisessä talossani on myös piha ja vielä puutarha siihen kylkeen, Anna vertasi Seiskalle viime vuonna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Puu (@annapuuofficial)

Lue myös: Anna Puu julkaisi tunteikkaan kirjoituksen raskausajasta - vihjailee myös uudesta musiikista: "Kyllä se tuleva levykin sieltä sit joskus pullahtaa, mut hoidetaan tää yks pulla ekaks!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Puu (@annapuuofficial)

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!