fbq
Kotimaa
13.10.2021 21:15
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Juho Tirkkonen
Noora Manninen.
Tulikuumat Miss Helsinki -finalistit viettelevät sensuelleissa pitsialusvaatteissa: kuvat!
Kotimaa
13.10.2021 21:15
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Juho Tirkkonen

Uusi Miss Helsinki selviää ensi viikon perjantaina (22.10.) Vanhalla ylioppilastalolla. Missifinaalissa paljastetaan samalla seuraaja missiemo Rosanna Kuljulle, joka emännöi kisaa viimeistä kertaa.

– Ilta on täynnä pukuloistetta, talent-esityksiä, artisteja ja eturivin kasvoja, Rosanna lupailee.

Lue myös: Poseeraa pelkissä pitsiliiveissä! Miss Helsinki -finalistit itse valitsemissaan vaatteissa – Oona, 22, jätti paidan pois: "Tässä lookissa kaikki on 100% minua"

Tuoreissa kuvissa kymmenestä Miss Helsinki -finalistista yhdeksän poseeraa pelkissä alusvaatteissa. Toinen toistaan kurvikkaammat vartalot ja seksuaalisuutta värisevät tunnelmat on tallentanut valokuvaaja Juho Tirkkonen.

1. MILLA PARTANEN, 21, 159 CM

@millapartanen

– Rakastan kehossani sitä, että se on ainutlaatuinen ja siinä on hyvä olla. Olen löytänyt täydellisen tasapainon mielen ja kehon kanssa. Voin itse sanoa, että kunnioitan omaa kehoani täysin.

Milla Partanen.

2. MIRA HOLAPPA, 23, 164 CM

@mira.holappa

– Rakastan kehossani sitä, että se on just sellainen kuin se on. Se jaksaa, se toimii halutulla tavalla ja se vie joka päivä eteenpäin.

(Mira ei päässyt kuvauksiin henkilökohtaista syistä johtuen).

Lue myös: Tuleeko Mirasta, 23, Suomen kaunein pappi? Upea oululaisblondi kisaa Miss Helsinki -tittelistä – kertoo rehellisesti taustoistaan: ”Aloin rukoilla iltaisin”

3. ROZA MIKKOLA, 21, 166 CM

@rozamikkola 

– Rakastan kehoni erilaisuutta: kiharia hiuksia ja ihonväriäni. Pikkuhiljaa olen opetellut hyväksymään ulkonäköni juuri sellaisenaan kuin se on.

Lue myös: Miss Helsinki -finalistit julkistettiin: mukana teologian opiskelija ja akrobatiaharrastaja – kuvat!

Roza Mikkola.

4. MARIA SHCHERBINA, 21, 167 CM

@maria.shcherbina

– Rakastan kaikkea kehossani. Olen kiitollinen, että pystyn liikkumaan ja selviän hankalistakin fyysisistä suorituksista.

Lue myös: Mikä ilmestys! Venäläisnaisia ylistetään usein jumalaisen kauniiksi – eikä tuore Miss Helsinki-finalisti Maria, 21, ole poikkeus: ”Ehkä ne ovat nämä geenit!”

Maria Scherbina.

5. OONA KOMI, 22, 169 CM

@oonakomi

– Rakastan naisellisia muotojani - kapeaa vyötäröä ja pyöreää lantiota. Rakastan myös, että kehossani näkyy urheilullinen taustani.

Kuumat kuvat: Tässä ovat Miss Helsinki -finalistit seksikkäissä treenivaatteissa - paljastavat vartalonsa parhaimmat kohdat!

Oona Komi.

6. NOORA MANNINEN, 22, 170 CM

@nooramanninen_

– Rakastan kehossani tilaa, jossa se on nyt. Olen ymmärtänyt sen, että oma keho muuttuu elämän aikana monta kertaa, suuntaan ja toiseen. Olen itselleni armollinen ja rakastan kehoani joka hetki, oli se sitten 10 kiloa painavampi tai 5 yksikköä tiukemmassa rasvaprosentissa.

Noora Manninen.

7. VERONICA LEPPÄNEN, 22, 171 CM

@veronicaleppanen

– Rakastan kehoni ainutlaatuisuutta. Nykyään ajattelen, ettei ulkoisilla asioilla ole niinkään merkitystä, vaan tärkeämpää on, että kroppa voi hyvin ja muokkaantuu läpi elämänvaiheiden.

Veronica Leppänen.

8. HEIDI ALHORANTA, 27, 173 CM

@heidialhoranta

– Rakastan omassa kehossani pitkiä sääriäni sekä korkeita poskipäitäni!

Heidi Alhoranta.

9. EMMA PODDUIKIN, 23, 174 CM

@podduikinemma

– Rakastan kehossani eniten sinisiä, kissamaisia silmiäni sekä lantiotani.

Emma Podduikin.

10. IINA PASANEN, 21, 177 CM

@iinapasanen

– Omassa kehossani rakastan sitä, että se mahdollistaa liikkumisen ja hyvinvoinnin. Rakkautta kehooni luo myös se, että olen oppinut kuuntelemaan sitä. Esimerkiksi väsymys, energia ja nälkä ovat asioita, joita tunnistan helposti kehossani ja osaan toimia tilanteen mukaisesti.

Iina Pasanen.

Miss Helsinki 2021 -finaali järjestetään perjantaina 22. lokakuuta. Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla järjestettävän tilaisuuden juontavat Niko Saarinen ja Janika Nieminen.

Kuvat: Juho Tirkkonen
Alusvaatteet: Change Suomi
Meikki: Angelina Kova
Hiukset: Niina Lisitsin / Noir Concept
Kynnet: Salon Milagro
Korut: Glitter
Kuvauspaikka: Marski by Scandic