fbq
Kotimaa
28.09.2021 07:14
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen ja Seiskan arkisto
Chisu
Treffit kalenteriin! Chisu avautuu parisuhteestaan: Kamppailemme monien roolien kanssa
Kotimaa
28.09.2021 07:14
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen ja Seiskan arkisto

Artisti Chisu, 39, kertoi Vain elämää -ohjelman lehdistötilaisuudessa Seiskalle, kuinka hän hoitaa parisuhdettaan työkiireiden keskellä.

– Olemme naimisissa mutta myös toistemme yhtiö- ja työkumppaneita. Lisäksi olemme vanhempia uusioperheessä, joten tässä on todella monta roolia, joiden kanssa kamppailemme.

– Meidän on yksinkertaisesti pakko laittaa kalenteriin sellainen aika, että nyt lähdemme treffeille. Meille saattaa helposti käydä niin, että vapaapäivänäkin lipsumme puhumaan työasioista koko päivän. Siinä helposti parisuhde katoaa.

Chisulla ja muusikkotuottaja Jori Sjöroosilla on yhdessä monta roolia.
Chisulla ja muusikkotuottaja Jori Sjöroosilla on yhdessä monta roolia.

Lue myös: Chisu lapsivapaalle lomalle Jori-rakkaansa kanssa: Emme ole eroamassa

Iloisena lavalle

Kesällä Chisu pääsi nousemaan pitkän tauon jälkeen lavalle esittämään muun muassa uusinta Mysteeri-kappalettaan ensi kertaa.

– Olen ollut todella fiiliksissä siitä, että saan taas esiintyä. Vielä suuremmaksi sen tunteen on tehnyt se, että näen ihmistenkin odottaneen meitä keikalle.

– On aika surullista, jos tällaiset kohtaamiset poistettaisiin yhteiskunnasta kokonaan. On terapeuttista, että saamme laulaa yhdessä lauluja, ja uskon, että sillä on tervehdyttävä vaikutus jokaiseen, artisti pohtii.

Vain elämää NELONEN pe klo 20

Tilaa Seiskan uutiskirje! »