fbqTreffit Anton Lundellin kanssa!? Muodokas Miss Suomi -finalisti Nicole Söderström metsästää MM-leijonaa! | Seiska
Nicole Söderström ja Anton Lundell

Treffit Anton Lundellin kanssa!? Muodokas Miss Suomi -finalisti Nicole Söderström metsästää MM-leijonaa!

Kotimaa | 03.06.2021 06:28

Uunituoreet Miss Suomi 2021 -finalistit listasivat viime viikon Seiskassa seksikkäimmät MM-leijonat. Jos Nicole Söderström olisi saanut päättää yksin, hän olisi ehdottomasti ehdottanut omaksi suosikikseen maajoukkueen kuopusta, Anton Lundellia, 19.

Lue myös: Tumma ja tulinen Leijona-komistus sai Suomen kauneimmat naiset hihkumaan innosta – taustalla missikaunottarien erikoinen syy!

Poikkeuksellisen kurvikkaalla luomumissillä on kuulemma henkilökohtainen yhteys Suomi-kiekon superlupaukseen ja todennäköiseen tulevaisuuden NHL-timanttiin.

– Olemme jo pitkään seuranneet toisiamme Instagramissa. Anton on käynyt tykkäilemässä kuvistani, ja minä olen tykkäillyt hänen kuvistaan. Sitten siirryimme juttelemaan, ensin Instassa ja sitten Snapchatissa, Nicole selostaa Seiskalle.

Vaikka Nicole on iskenyt silmänsä Antoniin, kirkkonummelaiskaunotar ei ole Helsingin IFK:n kannattaja. – Sydämeni on sykkinyt aina Espoon Bluesille! Harmi, ettei seuraa ole enää olemassa.
Vaikka Nicole on iskenyt silmänsä Antoniin, kirkkonummelaiskaunotar ei ole Helsingin IFK:n kannattaja. – Sydämeni on sykkinyt aina Espoon Bluesille! Harmi, ettei seuraa ole enää olemassa.

Sopineet tapaamisesta?

NHL-seura Florida Panthersin kruununjalokivenä pidetty Anton on pelannut miehekkäät MM-kisat. Vasta 19-vuotias espoolainen on iskenyt arvokisadebyytissään seitsemässä ottelussa erinomaiset 4+2=6 tehopistettä.

Lue myös: Miss Suomi All Stars -kaunottaret rehellisinä Seiskalle: yllätysrakkaus, potkuja ja verenvuotoa!

Iloluontoinen ja leikkisä Nicole korostaa hänen ja tähtikiekkoilijan jutustelun olleen vielä varsin harmitonta. Silti jonkinlaista väreilyä on havaittavissa.

– Olemme alustavasti sopineet näkevämme sitten, kun hän kotiutuu lätkän MM-kisoista, Nicole väittää Seiskalle.

Lue Antonin kommentit asiaan torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto ja All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!