fbq
Kotimaa
11.07.2021 10:03
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Seiskan lukija
Janne Kataja
Treffilounas?! Janne Kataja nautiskeli pizzaa ja jäävettä hehkeässä blondiseurassa
Kotimaa
11.07.2021 10:03
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Seiskan lukija

Janne Kataja nautiskeli maukasta pizzaa ja jäävettä hehkeässä blondiseurassa viime perjantaina Pizzeria Napolissa Tampereella.

– Heillä näytti olevan hauskaa keskenään. Olikohan kyseessä treffilounas. Itselleni ainakin tuli sellainen vaikutelma, pizzeriasta pohdiskellaan Seiskalle.

 

Lue myös: Janne Kataja ja Aku Hirviniemi avaavat Suomen suurimman lelukaupan Tampereelle - näin lapsuuden unelmasta kasvoi yritys: "Lelukaupassa hyppää aina omaan maailmaansa"

Janne Kataja otti yhteyttä Seiskaan ja kertoi, että kyseessä oli työtapaaminen. Hän samalla halusi katkaista treffihuhuilta siivet. Lounaasta otettu kuva on poistettu tästä artikkelista Jannen yhteydenoton jälkeen. 

 

Lelukauppias

Muun muassa näyttelijänä ja juontajana suuren yleisön tuntema Janne on monessa mukana. Yksi miehen bisneksistä on Riihimäellä sijaitseva lelukauppa, jonka hän omistaa ystävänsä Aku Hirviniemen kanssa.

Toukokuussa Janne avautui Seiskan haastattelussa leluyrittäjän arjen haasteista.

– On myös yllättävää, kuinka valtavan paljon lelualalla on trendejä seurattavaksi. Se vaatii rohkeutta sisäänostossa, sillä nyt ostetaan ensi kevään tuotteet. Joulusesonki on jo ostettu!

– Seuraamme paljon tilastoja maailmalta sekä sosiaalista mediaa. Myös palautteella on iso rooli, sillä jos tarpeeksi moni kyselee vaikka jotain vanhaa tuotetta, voi tuote palata valmistukseen ja sitä kaivanneiden toive toteutua, Janne kertoi toukokuussa Seiskalle.

Lue lisää: Joulutavarat jo tilattu! Lelukauppayrittäjä Janne Kataja paljastaa Seiskalle: Tämä tekee lelusta hitin

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Artikkelia muokattu maanantaina 19.7.: Lukijan kuva poistettu artikkelista.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »