Tosi-tv-tähti Jenna Mäkikyrö kärsii paniikkihäiriöstä: Pelkäsin kuolevani

Kotimaa | 07.04.2021 07:12

Jenna Mäkikyrö, 25, on monille tuttu Big Brotherista ja Temptation Island Suomesta. Nyt hän on mukana Discovery+-palvelun Ex on the Beach Afterski -ohjelmassa.

Vaikka Jenna on kaikin puolin upea ilmestys, hän myöntää kärsivänsä huonosta itsetunnosta.

– Olin Big Brotherissa 19-vuotiaana, ja sen jälkeen sain hirveästi lokaa niskaani. Minua haukuttiin lihavaksi, koska lihoin monta kiloa talossa ollessani. Se, että ulkonäköäni haukuttiin niin paljon, teki minusta todella epävarman.

Jenna nousi  julkisuuteen  Big Brother  Suomesta  vuonna 2014.
Jenna nousi  julkisuuteen  Big Brother  Suomesta  vuonna 2014.

Lue myös: Avioerotuskan kokenut Jenna Mäkikyrö turvautui terapiaan: En tiedä, mitä rakkaus parisuhteessa on

Itsetunto-ongelmien lisäksi Jenna kamppailee paniikkihäiriön kanssa. Hän sai rajuja paniikkikohtauksia etenkin viime keväänä, kun koronapandemia iski.

– Minut muun muassa lomautettiin, enkä osannut suhtautua mihinkään mitenkään. Olin hajalla, ja sain paniikkikohtauksia usein. Saatoin puhua äitini kanssa puhelimessa tunteja, koska en pystynyt rauhoittumaan.

– Paniikkikohtaukseni olivat ajoittain niin voimakkaita, että pelkäsin kuolevani.

Jenna juontaa EOTB-Jälkipuintia Seiska.fi:ssä. Ex on the Beach  Afterski -ohjelman käänteitä ruotiva ohjelma julkaistaan torstaisin.
Jenna juontaa EOTB-Jälkipuintia Seiska.fi:ssä. Ex on the Beach  Afterski -ohjelman käänteitä ruotiva ohjelma julkaistaan torstaisin.

Lue myös: Ex on the Beach -kaunotar Jenna Mäkikyrö teki itsetutkiskelua: Ihastun ihmisiin, jotka satuttavat minua!

Kotona tulleiden paniikkikohtausten aikana Jenna yritti pitää itsensä kasassa ja keskittyä sillä hetkellä tekemiinsä asioihin.

– Jouduin käymään lääkärissä joitain kertoja. Kun minulla oli paniikkikohtaus, aloin kuvitella kaikenlaisia oireita itselleni. Lääkäri teki tarkistuksia, eikä terveydestäni löytynyt mitään poikkeavaa. Sen jälkeen sain jonkinlaisen mielenrauhan.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Eva-Liisa Orupöld ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!