Tosi-tv-tähti Iida Ketola-Korppilan järkyttävä katulöytö! Soitti poliisit paikalle ja jemmasi kaman: ”Voitte kutsua mua Ranta-ahoksi”

Kotimaa | 03.03.2021 15:30

Monista tosi-tv-ohjelmistakin tuttu kampaamoyrittäjä Iida Ketola-Korppila löysi aamulenkillään Helsingin Kallion kaduilta epäilyttäviä pusseja. Hän kertoi yllättävästä löydöstään omissa Instagram-videotarinoissaan tänään (3.3.) aamupäivällä. 

- Jollain taas tippunut omaisuus kadulle. Keräsin ylös, ettei mene minkään eläimen suuhun, Iida kertoi.

Hän jakoi tapahtuneesta useita kuvia, joissa hän pitelee pieniä suljettavia muovipusseja, joiden sisällä on valkeaa jauhomaista tai kidemäistä ainetta. Kaunottaren mukaan kyseessä saattaisi olla huumeita. Iida soittikin hätäkeskukseen, että saisi oikeaoppiset ohjeet tilanteen hoitamiseksi. Hätäkeskus sanoi, ettei pusseja saa heittää roskiin.

- Poliisit tulee noutamaan ja hävittää oikeaoppisesti, hänelle neuvottiin.

Lue myös: Mitä ihmettä?! Iida Ketola esitteli uuden "lemmikkinsä" Instagramissa: "Ilmeisesti se oli sinne vaan hylätty" - katso kuva! 

Kärsivällisyys petti

Juontaja Renne Korppilan kanssa naimisissa oleva Iida jäi ohjeiden mukaan odottamaan poliisipartiota, joka ei kuitenkaan koskaan saapunut. Hän odotteli virkavaltaa pakkasessa 20 minuuttia, kunnes päätti lähteä takaisin omien askareidensa pariin.

- Nyt epätoivojuoksen salillle, jos pääsisin edes puoleksi tunniksi treenaamaan, niin ei menisi ihan reisille kaikki. Renne aina sanoo, ettei yksikään hyvä teko jää rankaisematta. Nyt just sellainen olo, kun odotat pakkasessa 20 minuuttia missaten aamulenkin itseltäsi ja koiraltasi. Sitten vielä myöhästyt kuntosalivuorosta, joita onnistuit haalimaan tähän viikkoon just tän yhden. Ja tämä kaikki yksien v*tun huumeiden takia. Saatana pitäkää kamoistanne parempi huoli, Iida kirjoitti Instagramin video-osiossaan.

Hän ei kuitenkaan jättänyt pusseja holtittomasti kadulle tai roskiin. Iida kätki oletetut huumeet niin, että vain häneen yhteydessä olevat poliisit voivat ne löytää. Touhujensa takia hän vitsaili olevansa verrattavissa Katiska-vyyhdistä tunnettuun Niko Ranta-ahoon.

- Voitte kutsuu minua Ranta-ahoks, Iida vitsaili videotarinoissaan. 

Lue myös: Uhkean Iida Ketola-Korppilan sensuelli alusvaatekuva värisyttää: someseuraajat utelivat seksuaalisuudesta - katso kuva!

20200427 HELSINKI. MUSTIKKAMAA. Iida Ketola. PHOTO: ATTE KAJOVA
Iida oli ulkoiluttamassa Kristoffer-koiraansa, kun löysi epäilyttävät pussit. Kuva: Atte Kajova.

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!