fbq
Kotimaa
06.06.2021 18:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram
suomi mm-kisat 2021 välierä voitto
Torijuhlia kaivataan! Kotimaiset julkkikset ovat varmoja Suomen mestaruudesta: ”Poika saunoo!”
Kotimaa
06.06.2021 18:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram

Leijonat taistelivat tiensä MM-kisojen finaaliin, joten tänä iltana selviää säilyttääkö Suomi maailmanmestaruuden jääkiekossa. 

Monet julkisuuden valokeilassa paistatelleet henkilöt kertoivatkin sosiaalisessa mediassa, millaista lopputulosta he odottavat sunnuntaisesta jännitysnäytelmästä, kun Suomi kohtaa Kanadan kiekkokaukalossa. 

Vaasassa asti kannustamassa on dj Amanda Harkimo, joka kovasti odottaa torille pääsyä. 

Lue myös: Vau! Amanda Harkimo esittelee uutta kesätukkaansa timminä valkoisissa farkuissa - räppäri Junokin syttyi! 

Hän jakoi Instagram-tilillään nostalgisen kuvan viime kultajuhlista, kun hän oli vuoden 2019 joukkueen kanssa iloitsemassa edellistä mestaruutta. 

- Tänään on jännät paikat. Go Leijonat! Me halutaan poika saunoo! Amanda kannusti. 

Torijuhlia kaipasivat myös monet Amandan sosiaalisen median seuraajat, jotka samaistuivat dj:n mielipiteeseen. He kirjoittivat kannustavat sanansa Amandan päivityksen kommenttikenttään.

- Kyllä poika saunoo

- Torille.

- Kultaa tulee.

- Toivottavasti Leijonat voittaa. 

- Torilla tavataan!

Varma voitto

Kirjailija Juha Vuorisen mielestä illan matsin lopputulos on jo selvillä, sillä hän julkaisi hauskan videon, joka kuvasti voittojuhlia. Pätkässä söpö koiralauma suukottelee ja nuolee kissimirriä puhtaaksi, mitä kirjailijan mukaan tapahtuu jokaiselle suomileijonalle matsin jälkeen. 

Lue myös: Jo on Juhilla jutut! Radiojuontaja Juha Perälä veti etunimikaimansa kirjailija Juha Vuorisen mukaan peräaukkohassutteluunsa: ”Yksi maistuvimmista projekteistani” 

- Jos ja kun Suomi voittaa kultaa, niin jokaisella ”leijonalla” lienee sen jälkeen vähän samanlainen kohtalo kuin tällä kisulla, hän arvailee.

Sopivat eväät

Laulaja Ilkka Vainio taas jakoi erinomaiset eväät illan ottelua varten, joten jokainen kotikokki voi omaan kisakatsomoonsa valmistaa kunnon apetta. 

Lue myös: Vain elämää -tähti Mariska räväyttää somessa railakkaalla twerkkauskuvalla - Ilkka Vainiokin intoutui näkemästään: "Kaunista!"

- Päivän sää on tänään tää. Amatöörikokki Vainio esittää. Mitä tänään syötäisiin, kuka tänään lyötäisiin? Kanada! Syömään! Valmista! Ilkka Vainio Appelsiinilohi kultajuhliin. Kalastaja Ben Henrikssonin puolikas merilohi. Uuniin Timo ja Poika saunoo peruslämpö 150° 30min. ja 180° 15min. Appelsiini, porkkana ja Ilkka Vainion Ystävän Suola. Se on siinä, eikä siinä siinä! Hyvä Suomi! Ilkka neuvoo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilkka Vainio (@ilkkavainio)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »