fbq
Kotimaa
15.10.2021 08:21
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Seiskan arkisto
Renny Harlin
Toimittajan kommentti Renny Harlinin kohukirjasta: Jotain spessumpaa, Renny!
Kotimaa
15.10.2021 08:21
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Seiskan arkisto

Renny Harlinin tuoreesta elämäkerrasta selviää, että entisellä Hollywood-ohjaajalla on mennyt välit totaalisen poikki monen ihmisen kanssa. Ja aina syy vaikuttaisi olevan toisessa osapuolessa.

Kaava toistuu, kun hän kertoo menettämistään rahoista ja veroveloista. Jälleen syy on toisissa ihmisissä.

Irvokkain kuva Rennystä muodostuu hänen naiskäsityksensä kautta. Ohjaaja kertoo aina olevansa se, joka jättää.

Lue myös: Ex-missi syyttää Renny Harlinia valehtelusta! Loukkaantunut Tarja Smura jyrähtää: Miksi haukut minua ilotytöksi?

Naisia piisaa, mutta aina heissä on ollut jokin vika. Salma Hayek oli liian latino, Katariina Ebelingistä tuli pyrkyrifiilis, Geena Davis pihtasi seksiä, lapsen äiti Tiffany Bowne rakastui Rennyyn pakkomielteisesti… Hämmentävää on, että lapsensa äidin Renny leimaa kirjassaan rumiten.

Toisaalta Rennyn avoimuutta voi myös arvostaa. Hän kertoo rehellisesti, kuinka on naisia iskenyt, esimerkiksi näkemällä lehdissä kuvia ja aloittamalla selkeän piirityksen. Koska hän on edustanut valtaa ja rahaa, monet naiset ovat lähteneet mukaan, kun ohjaaja on koukistanut sormeaan.

Lue myös: Kirjapaljastus: Renny Harlinilla oli tulinen salasuhde Salma Hayekin kanssa - hurjassa naisruletissa julkkiskaunottaria Katariina Sourista Playboyn keskiaukeamatyttöön

Renny itse toteaa, että vaihtuva naisruletti on johtunut siitä, että hän on aina odottanut ”jotain spessumpaa”.

Kun Rennyltä loppuivat floppiohjausten jälkeen Hollywoodissa työt, niin ei kai vain olisi käynyt niin, että tuottajamogulit olivat todenneet hänelle saman: Jotain spessumpaa, Renny!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »