Aki Huhtanen

Todettiin varattomaksi! Eränkävijät-sarjan Aki Huhtaselta lipsahti useita maksuja ulosottoon

Kotimaa | 18.06.2021 06:03

Tuorein Seiska kertoo Ylen supersuositun Eränkävijät-sarjan ykkössuosikki Aki Huhtasen mystisestä katoamisesta.

Kahdesti parhaan esiintyjän Kultaisella Venlalla palkittu kilpesjärveläinen kalastaja ei saapunut toukokuun lopussa noutamaan palkintoaan suoraan tv-lähetykseen. Kuin tuhka tuuleen kadonneesta Akista ei ole kuulunut mitään edes tämän kotikylillä Kilpisjärvellä.

Lue lisää: Ystävät huolissaan! Mihin katosi Eränkävijät-sarjan Aki Huhtanen?

Aki vaikuttaa todella kadonneen kuin maan nielemänä, sillä erämiehelle on lipsahtanut ulosottoon useita erääntyneitä maksuja.

Tv-yleisö rakastaa Akia, joka on palkittu peräti kahdesti parhaan tv-esiintyjän Kultaisella Venlalla. Parempaan on pystynyt vain Arman Alizad.
Tv-yleisö rakastaa Akia, joka on palkittu peräti kahdesti parhaan tv-esiintyjän Kultaisella Venlalla. Parempaan on pystynyt vain Arman Alizad.

Elatusavut ulosotossa

Tuoreen ulosottoviraston Seiskalle toimittaman todistuksen mukaan Akilta on peritty viimeisen kahden vuoden aikana noin 9 000 euron edestä saatavia.

Lue myös: Venla-voittaja Aki Huhtasen bisnesvainu iski kultasuoneen – ”Kaikki palaset ovat vain loksahtaneet paikoilleen!”

Summa sisältää muun muassa yli 6 000 euron edestä elatusapusaatavia ja vakuutusmaksun. Vouti on saanut ulosmitattua valtaosan Akin veloista, mutta erämiehellä on yhä avointa velkaa reilut 433 euroa.

Erikoisena yksityiskohtana mainittakoon, että vuoden takaisen velkajärjestelyn yhteydessä vouti on todennut Akin varattomaksi.

LUE LISÄÄ AKIN KATOAMISESTA TORSTAINA ILMESTYNEESTÄ SEISKASTA!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!