Cheek

Todellinen harvinaisuus Suomessa! Tässä on Cheekin uusi ökyauto – räppieläkeläinen kruisaili Jere-veljensä kanssa

Kotimaa | 31.07.2021 07:26

Seiskan uutisoi äskettäin Suomi-räpin eläköityneen kuninkaan Jare Tiihosen eli Cheekin, 39, on hankkineen uuden ökyluokan menopelin heinäkuussa.

Ex-räppärin uusi ratsu on vuoden 2013 Aston Martin Vanquish. Brittikaunotar on todellinen supermenopeli, sillä sen yli 500-hevosvoimainen moottori kiihdyttä auton nollasta sataan 4,1 sekunnissa.

Lue lisää: Cheek hankki uuden ökyauton! Räppieläkeläinen maksoi brittikaunottaresta noin 200 000 euroa

Harvinainen Suomessa

Kun kahdeksan vuotta vanha Aston Martin siirtyi Jaren omistukseen, sillä oli ajattu noin 40000 kilometriä. Auto on rekisteröity Suomeen heinäkuussa.

Vanquish maksoi uutena noin puoli miljoonaa euroa varusteineen. Seiskan asiantuntija-arvioiden mukaan Jare maksoi autosta reilut 200 000 euroa.

Viime vuosien aikana Suomessa ei ole ensirekisteröity yhtään uutta Aston Martinia. Luksusauto on käytettynäkin todella harvinainen ajoneuvo.

Kaksosveljet Jare ja Jere Tiihonen bongattiin äskettäin Helsingin keskustasta ajelemassa uudella Aston Martinilla.
Kaksosveljet Jare ja Jere Tiihonen bongattiin äskettäin Helsingin keskustasta ajelemassa uudella Aston Martinilla.

Lue myös: Jare Tiihosen, Arman Alizadin ja Uniikin Sisäpiiri-porukka piti hulppeat allasbileet: kaikilla yllä 400 euron kylpytakit - kuva!

Veljesten vesileikit

Seiskan lukija bongasi Jaren uuden autonsa kanssa Helsingin keskustasta toissa viikon sunnuntaina. Mukana riennoissa oli myös Jaren kaksosveli Jere Tiihonen.

Takana oli vauhdikas päivä, sillä kaksikko oli ollut ajelemassa vesijetillä kuumana kesäpäivänä. Vesileikkien jälkeen veljekset nähtiin hotelli Kämpin edessä.

– Jare ja Jere hyppäsivät komean urheiluauton kyytiin ja kaasuttelivat paikalta moottorin muristessa komeasti, silminnäkijä kertoo.

Lue lisää Jaren autokokoelmasta Seiska Klubista!

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Seiskan lukija
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!