TIS-Meiju haluaa sinkkukomistuksen treffeille kanssaan – eroottinen laatikko saa innostumaan: ”Eikös tämä ole lasidildo?”

Kotimaa | 30.07.2021 11:01

Seiskan Poredeitti-sarjassa Meiju Koskela tekee vaikean valinnan tapaamiensa sinkkumiesten suhteen.

Poredeitissä Meiju on tavannut kolme tv:stä tuttua sinkkumiestä: Veikka Kuisman, Toni Syrjän ja Antti Kurhisen. Kaikki kolme miestä kävivät Meijun kanssa yksilötreffeillä Villa Granden jacuzzissa, ja nyt Meiju on tehnyt valinnan sen suhteen, kuka miehistä ansaitsee päästä toisille treffeille kanssaan.

Lue myös: Uusi deittiohjelma alkaa: TIS-Meiju etsii unelmiensa miestä – nämä julkkiskomistukset yrittävät hurmata hänet!

Meiju päätyi pitkän pohdinnan jälkeen valitsemaan Tonin toisille treffeille.

Kaksikko siirtyy villan oleskeluhuoneeseen keskustelemaan tunnelmistaan valintaseremonian jälkeen. Lisäksi Meiju ja Toni saavaat Huippukivan lahjoittaman lemmenlaatikon, jonka sisältöä he tutkivat kiinnostuneina.

- Eikös tämä ole lasidildo? Meiju kysyi erästä pussukkaa avateessan.

Lue myös: Temptation Island -Meiju kylvyssä muusikkokomistuksen kanssa: ”En usko, että kukaan pääsee hyötymään minusta”

Poredeitti Seiska.fi:ssä ja Seiskan YouTube-kanavalla perjantaisin!

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD, Kristian Wallin
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Esko Kovero jakaa intohimoisen harrastuksen rakkaansa kanssa: Voi katsoa yhdessä auringonlaskun kaunista hetkeä ja fiilistellä luontoa

Katso video!

Pahamainen betonikeskittymä kätkee sisäänsä vaikuttavia nähtävyyksiä! Kimmo Vehviläinen esittelee Seiskalle Keravan – video!

Katso video!

”Vierähti siinä kyynel jos toinenkin” Muutto palautti Nina Mikkosen unohtuneet muistot: Timo ehti asua siellä kanssamme 24 päivää

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!