TIS-Juusolta tiukkaa tekstiä Jodel-sovelluksessa häntä arvosteleville: "Aika pakkomielteistä meininkiä näyttää olevan"

Kotimaa | 11.05.2021 10:35

Temptation Island Suomi -sarjan 3. ja 5. tuotantokausilta tuttu Juuso Lehmusvyöry otti Instagram-tilillään kantaa keskusteluun, jota käytiin Jodel-sovelluksessa.

Juuso julkaisi kuvakaappauksen Jodel-sovelluksesta Instagram-videotarinoissaan. Siitä ilmeni, että anonyymit käyttäjät kehottivat toisiaan olemaan seuraamatta Juusoa tai hänen ex-kumppaniaan Vilma Karjalaista Instagram-sovelluksessa.

Juuso ja Vilma ovat viettäneet aikaa yhdessä eron jälkeen, mikä on herättänyt paljon keskustelua somessa ja Jodelissa. 

- Hei toveri, voidaanko yhdessä sopia, ettemme seuraa Vilmaa tai Juusoa ennen kuin he kertovat heidän parisuhdetilanteestaan. Me seuraajat olemme tiedon ansainneet!? Aloituksessa luki.

Lue myös: TIS-Juuso avasi sanaisen arkkunsa shokkierostaan Vilmasta: Jouduin valitsemaan toksisen suhteen ja somen välillä

Tosi-tv-tähti oli oman tekstinsä perusteella melko turhautunut keskustelusta.

- Mulle laitettiin tällainen kuvakaappauksena. Pakko kommentoida tuohon sen verran, että tässä näkyy, mitä tapahtuu, kun psykoosi menee seuraavalle tasolle. Aika pakkomielteistä meininkiä näyttää olevan. Onko Jodel se paikka, missä avohoitopotilaat kokoontuvat? Se voisi selittää paljonkin asioita, Juuso pohti videotarinassaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @juusolehmusvyory

Tuore ero

Juuso ja Vilma ilmoittivat erostaan huhtikuun alussa. 

Siinä vaiheessa kaksikko totesi, etteivät he aio avata eron taustalla olleita syitä julkisuudessa. 

Molemmat kuitenkin kertoivat omista näkemyksistään eron syistä. Vilman puheiden perusteella hänellä ja Juusolla oli suuria näkemyseroja Vilmalle tärkeistä asioista. 

Lue myös: Temptation Island -pari Vilma ja Juuso: sokkiero - häät oli jo maksettu! "Ei merkitse mitään, vaikka antaisin mahdollisuuden"

Juuso puolestaan kirjoitti pitkän tekstin omista mielipiteistään, koronapandemiasta sekä siitä, että häntä leimataan salaliittoteoreetikoksi.

Miehen mukaan hän oli lopulta joutunut tekemään vakavan päätöksen päättää heidän parisuhde. Juuson kirjoituksen perusteella hän leimaa entisen suhteensa Vilman kanssa toksiseksi.

- Minulle annettiin vaihtoehto. Valita toksinen suhde tai jatkaa näiden puhumista somessa. Minä en vaan voi olla hiljaa. Tämä voi olla monen mielestä kusipäistä ja itsekästä varsinkin, kun meillä on yhteinen lapsi. Jos olet sitä mieltä, niin fine ole. Mutta älä tule sitä minulle kertomaan, Juuso kirjoitti julkaisuun.

Vilman ja Juuson oli tarkoitus mennä naimisiin joulukuussa, mutta he joutuivat siirtämään hääsuunnitelmiaan koronapandemian takia. Heillä on yhteinen Nella-lapsi.

Lue myös: Temptation Island Suomesta tuttu Juuso kommentoi hänestä tehtyä lastensuojeluilmoitusta: Viranomainen mitätöi saman tien!

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!